Saturday, 31 December 2011

SET BERPANTANG


Tahu tak Premium Beautiful Corset ni boleh dipakai semasa berpantang?

 
Premium Beautiful boleh dipakai semasa berpantang bersama pengambilan Pil Herba Maharani.

Insyallah, cepat kembali ke saiz asal dan rahim pun cepat sihat.

So set berpantang ni consist of:

Premium Beautiful Corset
+

Herbal Maharani
So kalau interested nak pakai ni dalam berpantang, bolehlah hubungi saya sementara kami menawarkan harga promosi bagi Premium Beautiful Corset ni ye..

Kalau lepas promosi, kembali ke harga asal ye.

For those yang belum melahirkan, boleh lah booking dulu nanti dah lepas melahirkan, kita ambik ukuran and berikan size corset yang sesuai.

 
 
**HEALTH..BEAUTY..WEALTH..with PREMIUM BEAUTIFUL**


Cik inn
Sms/call 0162158101
Inn_ilshandra@yahoo.com
 
 

selamat menyambut tahun baru 2012


Tahun 2011 sudah sampai ke penghujungnya hari ini, malam nanti tepat jam 12.00 malam kita semua akan menyambut tahun baru 2012.







moga tahun hadapan memberi kita
semangat yang baru dengan azam yang baru dan semoga berjaya dlm apa jua yg dceburi amin...

Saturday, 24 December 2011

TESTIMONIAL LACTOLITE - CDM KAK ANNA



Her weight before pakai Premium
 Beautiful & minum Lacto-lite is 98kg.
*
*
*
*
*
Sekarang....


CDM KAK ANNA..

badan dah susut & terbentuk dgn cantiknya setelah memakai Premium Beautiful & minum Lacto-lite. She lost about 25-30kg


Pada sesiapa yang nak turunkan berat & sihat sentiasa pakailah Premium Beautiful + minum Lacto-lite.insya-allah ... confirm boleh turun berat badan... dah terbukti pun kan... :)

So .. jangan tunggu lagi!!!!
PROMOSI still on!!!!dptkan dgn harga rebate!!!!!!!


PEMBAYARAN Premium Beautiful dengan
CASH / CREDIT CARD / RHB EASY
 INSTALLMENT..




**HEALTH..BEAUTY..WEALTH..with PREMIUM BEAUTIFUL**



Cik inn
Sms/call 0162158101
Inn_ilshandra@yahoo.com

 

nurich lacto-lite



anda pnh mngalami situasi spt dibawah??



perut kembung???

cirit birit???

sembelit???

buncit??





nurich lacto-lite
untuk penghadaman dan kesihatan


**HEALTH..BEAUTY..WEALTH..with PREMIUM BEAUTIFUL**


Cik inn
Sms/call 0162158101
Inn_ilshandra@yahoo.com

 

TIPS UNTUK SUCCES MENGGUNAKAN PREMIUM BEAUTIFUL

hi...hi..,


cik inn nak share sikit cara nak gunakan Premium Beautiful ni supaya cepat u all achieve badan yg slim..


1) Gunakan Premium Beautiful at least 8 jam sehari.^_^





2) Minum Lactolite satu hari sekali je... pagi semasa perut masih kosong




3) Minum air sekurang kurangnya 8 gelas sehari




good luck!!!!!!



**HEALTH..BEAUTY..WEALTH..with PREMIUM BEAUTIFUL**




Cik inn
Sms/call 0162158101
Inn_ilshandra@yahoo.com




fuhhh!!!!!

wah!!dah brsarang lama tol x update blog...adoiii sjak 2 mjak ni busy sgt2...keje kt ofis tak yah nk cite r...fuhhh!!!..penuh ats meja..opsss...kje bio ikhlas..hihihi.arini curi2 mse update blog ahakkk!!!!







Friday, 16 December 2011

testimonial cust PB-F'MI FAZLIN



testimonial




Yess!!! Selepas memakai PB x smpai 2 bln secara konsisten, akhirnya dah boleh guna bra di cangkuk yang kedua n Bju yg form 5 leh pkai semula...

Girdle  pun dah tak susah nak sarung. Lepas ke tandas, less than 1 minute pon dah siap sarung.

Overall, rasa sangat selesa dan yakin.


anda nak jd cam mimi,ley contact cik inn....



**HEALTH..BEAUTY..WEALTH..with PREMIUM BEAUTIFUL**



Cik inn
Sms/call 0162158101
Inn_ilshandra@yahoo.com

soalan2 yg biasa ditnya dari cust PB

1. Berat badan turun 
Rasanya itulah mostly tujuan n matlamat utama mereka2 yg pakai PB ni kan! So cik inn rasa semua ni bukan satu tindak balas yg negatif n merisaukan~ tapi buat kita senyummmm jek tgk pada penimbang tu.hehe..Actually tanda penurunan berat badan sebenarnya 
menunjukkan berat badan si pemakai tidak sesuai dengan ketinggiannya. 
2. Keluar angin dimana- mana! "Atas" n "Bawah"~ :) 
Especially berlaku bagi orang yang banyak angin (bukan kepala angin yek!hehe)~ PB memberi
 tindakan membuang angin dari badan kita. Angin banyak di dalam badan bermakna badan anda berasid. Lagipun mmg seeloknya buang saja angin2 dalam badan tu, utk elakkan timbul rasa mual, perut rasa sebu n etc. Cuma pastikan "pengeluaran" angin itu terkawal n bersopanlah yek! hehehehe ;) 
3. Sakit kepala lah cik inn? kenapa ek? 
Tindak balas ini selalunya berlaku bagi orang yang kerap sakit kepala dan migrain sebelum pakai PB. Pastikan anda minum cukup air kerana kekurangan air dlm badan juga boleh mengakibatkan sakit kepala yg teruk akibat proses ternyah-hidrat (dehydrated)~ pengambilan air yg cukup juga membantu utk proses penyahtoksin dlm bdn. 

4. Sakit tulang belakang 
Tindakan awal pemakaian Premium Beautiful
 menyelaraskan tulang belakang kita yg dah lama x berada pada postur yg betul akan akibatkan kita terasa sedikit tidak selesa.

Petua ini bersumberkan daripada kata-kata Saidina Ali Bin Abi Tholib karramallahuwajhah. Saidina Ali berkata ; 
“Apabila anda hendak makan epal, hidulah baunya dan kemudian barulah makan epal tersebut. Kerana apabila anda melakukan demikian, setiap penyakit dan bahaya akan dihilangkan dari tubuh anda dan segala sesuatu yang disebabkan oleh ANGIN akan lenyap.” 
 5. Badan rasa sedikit sakit 
Sesetengah org ada mengalami sakit2 sendi semasa pertama kali memakai Premium Beautiful. Ini kerana
 wearing PB adalah lebih kurang seperti kita melalui proses berurut. Especially pada awalnya badan kita yg selama ini "manja" suddenly di"pegang" oleh PB 8jam sehari..of course kita akan terasa sedikit berbeza n badan akan memberi tindak balas yang setiap pergerakan kita selama ini tidak mengikut postur yg betul telah "diperbetulkan". InsyaALLAH cik inn jamin rasa2 sakit pd badan pada awalnya ini akan hilang sepenuhnya dan badan sebaliknya akan terasa cergas sangat dalam masa yg singkat! ;) 

6. Payudara terasa sengal-sengal 
Bagi meraka yg mengalami tindak balas ini, Premium Beautiful actually memulihkan dan bertindak untuk
 menegangkan + menaikkan semula buah dada seperti zaman remaja. Macam kes ibu2 lepas bersalin yg bagi full breastfeed, liza yakin ramai yg mengalami masalah payudara mula jatuh n x setegang dulu..sedey jek kn tgk depan cermin aset kita yg dulu "menghadap depan" sudah mula "menghadap bumi"! (bak kater CDM Kak Ana~hehe..faham2 je lah kan maksudnya). 

7. Gatal-gatal pada anggota badan & tempat-tempat tertentu 
Kesan ini akibat daripada
 terlalu banyak asid yang dikeluarkan melalui perpeluhan. Kesan-kesan kehitaman pada pinggang mungkin berlaku. Adalah dinasihatkan utk teruskan pemakaian PB untuk mengeluarkan toksin berasid dari badan kita. Don't worry, tindak balas ini tidak lama dan dinasihatkan bagi meraka yg mengalami kesan gatal2 pd badan, peha, pinggang dan area lain, tidak digalakkan pakai PB lebih dari 8 jam/sehari dan terus mandi setelah buka set PB anda dari badan utk mengelakkan kesan gatal menjadi lebih teruk jika kita biarkan diri berpeluh kesan dari detoxification dan tidak mencuci diri sebaik sahaja PB dibuka. 

8. Badan terasa cergas dan lebih aktif 
Ini adalah kesan ketara yg cik inn nampak pada badan cik inn sendiri! Badan terasa lebih ringan n perkara2 yg sebelum ini xlarat utk cik inn buat pon skrg da rasa mudah! Tindak balas ini adalah kerana
 tindakan resonan molekulair di dalam badan kita lebih aktif setelah memakai Premium Beautiful kerana tindakan FIR. Kadar metabolisme badan juga akan meningkat seolah2 kita exercise hari2 hanya dgn memakai Premium Beautiful! Best kan! :) 

So,cik inn harap dgn penjelasan ringkas ini dpt membantu mereka2 yg mengalami tindak balas ini sewaktu 1st time pakai PB~ yg pastinya wearing PB adalah option yg terbaik pada cik inn utk kekalkan kecantikan n menjaga kesihatan luaran n dalaman kita sebagai wanita!
 

Buat sesiapa yg mahu mencuba, jomm lah terus contact cik inn n free consultation n measurement will be provided!^^
 
 
 
**HEALTH..BEAUTY..WEALTH..with PREMIUM BEAUTIFUL**



Cik inn
Sms/call 0162158101
Inn_ilshandra@yahoo.com



Saturday, 10 December 2011

jom sihat brsama cik inn @_@




Mula bicara..fuhh..alhamdulillah akhirnya dapat jgk aku pergi berjongging..
btw..dulu pun p jongging jgk..tp ade sedikit kekangan dek kerana 'payah'nyer bgn warga2 peneman aku untuk p jongging
sekarang peneman yg sorang ni sudi teman huhuhu....


dah nak balik peluh2 tau!!!!!!




bgn seawl 6.30 siap2 utk jongging smgat tu naik tren ke taman jaya...caya r!!!!!3 kali pusing tasik gak la..lari2 jln2..peluh yg comel xyah nk cite r..bsah tudung..tp best sesangat dapat kuar peluh.....


'HIDUP LEBIH SIHAT DENGAN BERSENAM'.
Bak kate pepatah...'HENDAK SERIBU DAYA...X NAK SERIBU DALIH..'

fuhhh.......terbakar juga la lemak-lemak di badan ini..hehe...lagi2 jongging + pakai pb terasa lebih ringan seyes mmg best!!!!!



**HEALTH..BEAUTY..WEALTH..with PREMIUM BEAUTIFUL**



Friday, 9 December 2011

MULAKAN HARIMU DGN LACTOLITE


jom....jom...minum lactolite:)...setiap pagi b4 brfst ambik 1 sachet campur brsama soya @ susu segar...sedap wooo....perut pn rse knyang..bdan terasa lebih ringan,arini genap sbulan cik inn mnum lactolite mmg terasa kelainannya...




+




ingin mencuba lacto-lite
harga: RM150/kotak (25 peket)





**HEALTH..BEAUTY..WEALTH..with PREMIUM BEAUTIFUL**





Cik inn
Sms/call 0162158101
Inn_ilshandra@yahoo.com




MIRA N CIK INN






last2 dpt gak jmpa cik mira ni...actly mira ni bff cik inn time stdy poli dlu...1 kpala 1 geng mmg best r!!!!!!dah jmpa bykla cite2 nk diupdate kn..kn...dh lame kot xjmpa ahakkk!!!!!kami mpunyai mnat yg hmpir sme..slh 1 nyerrr mgumpul koleksi tudung fareeda yaaaahaaa!!!!!!!!cantik siot!!!!!sempat kami snap 2,3 keping gmbar b4 balik....cedihhh....xtau bile nk jmpa lg...sob...sob....sob.....







jumpa lagi.........lalalallalala~~~

Tuesday, 6 December 2011

go..go...cameron




oleh kerana byk sgt gambar, kalau boleh mcm sume nak letak kat blog tapi kalau letak sume, ada yg muntah hijau lak,so cik inn letak few.ringkasnya, kami bertolak hari sabtu tengahri utk majlis prtunangan abg cik inn no 3.dah la xjmpa cari umh huhuu smpai2 mjlis dh slesai huhuu..mkn jelah...p yg bestnyerr kami djamu dgn durian n rambutan sgt2 best!!!dh slesai smua kami btolak ke cameron,2 buah kereta balik tganu 7 buah lagi go to cameron!!!!!!!yhaaaa!!!!smpai cameron kami trus sngah pasar mlm yg nk pegi sgt2 akhrnyer smpai gak kikiki and stay kat homestay kg melayu, sejuk la sgt kan..sejuk mmg xleh nk cite la smmgnyerrr sejuk..,bile dh smpai homestay mkn durian lg huhuuu,esk brfst durian lagi huhuu. bile nak mandi ingat mak aiii sejuk cm dh mndi air yg drendam dgn ais jew...budak2 yg yg mjerit ksjukkn ...lucu2...pastu kami mlwat ladang teh n mardi..mkn2 pastu btolak balik..tadaaaa!!!!!!!!!















Saturday, 3 December 2011

PREMIUM BEAUTIFUL - JOM HEBOH TV3 BUKIT JALIL !!!!!!!!!!



(^_^) 



jom ramai2 kite mmeriahkannyerr!!!!!!!!!
premium beautiful corset at karnival jom heboh, stadium bukit jalil starting from today!!!!!!!!!!!!from 3-4 Disember 2011 (sabtu & ahad), 10 pagi hingga ke 10 malam!!!!!!!!!!




Get free consultation, 
feel n try out Premium Beautiful Corset for yourself, get to know the hot selling new Premium Beautiful Short Bra,
 Lactolite, Herba Maharani with exciting Free Gifts, Goodies n HADIAH PERDANA worth of RM500 to be won!! Jom..jom..jommm!! Jumpa kami di sanaaaaaaaaaaa~!!!

 




**HEALTH..BEAUTY..WEALTH..with PREMIUM BEAUTIFUL**



Cik inn
Sms/call 0162158101
Inn_ilshandra@yahoo.com



Thursday, 1 December 2011

1 dec 2011



yeah..yeah...!!!!!bulan kelahiranku...korang2 semua jgn lupe siap sedia hadiah utk cik inn yer...x sabar..xsabar..

OH!!!22 DEC aku mnantimu dgn penuh debaran...



(^_^)


 

holiday@-@


Assalamualaikum^_^

huhuuhu.. bru sempat nak update blog kan. ala.. time ni je pon senang sikit. besok dah sibuk dengan keje yg blambak lagi..oppsss kje dgn ikhlas k...susah nak mengadap blog dah. oh. tanpa membuang masa dengan membaca opening merepek, apa aktiviti korang hujung minggu yang baru lepas ni?

ada yang lebih seronok dari cik inn? ya. weekend baru ni, cik inn sangat happy.bkn sje weekend tambah lagi 2 ari cuti kje hihii...ape lagi enjoy shoppingggg. bagus :)

entry kali ni, kurang ayat, tapi banyak gambar. santapan mata korang ye @_@ layan je la gambar cik inn semua ni.


ni monday public holiday keluar pegi lepak kt hotel berjaya times square K.L..!wth abg,wifenyerr n anak saudareku..sempatla ambik 2..3..keping gmbar kn...




cak!!!jom mandi..

mngedik sorang2...

budak mukriz yg ksjukkan...kesian...
auuuummmm!!!!











Monday, 28 November 2011

TESTIMONIAL - KAK NUR

see cantik kan kak nur...look diffrent photo b4 n after..kamu sgt cantik kak Nur!!!!!

Siapa2 yang nak kan loosing weight cam Kak Nur pakai lah premium beautiful!!!!!!!!!
 




before *kak nur baju kuning biru yerrr...

















after!!!!!!tadaaa....^_^

*gambar terbaru...19 nov 2011 last saturday night was the crown diamond night,which all of Crown Diamond Managers were CROWNED officially by the company..:) 


**HEALTH..BEAUTY..WEALTH..with PREMIUM BEAUTIFUL**


nak kurus nak langsing nak cantik!!!!!!

Cik inn
Sms/call 0162158101
Inn_ilshandra@yahoo.com







TESTIMONIAL - ladies wear premium beautiful!!!!!!!

 
These are the ladies of Premium Beautiful.
 
anda nak success in loosing weight spt mereka???jwpnnyerr....premium beautiful corset....
 
 
 
CDM KAK Liza
before
 

NOW: CDM kak liza
after
 
 
 
CDM KAK SALHA 
before *in 2 months
 

 
CDM kak salha
AFTER
 
 
 
BEFORE n AFTER: naemah.
 w/p kurus masih lgi pakai PREMIUM BEAUTIFUL..good ladies!!!!!
 
 
 
 
KAK INTAN
before*baru lepas delivered nuha cinta*
 
 after!!!!
 
 
 
 amie..*in 1 month
 
 
 
**HEALTH..BEAUTY..WEALTH..with PREMIUM BEAUTIFUL**
 
 
 
nak tahu  lebih lanjut ttg premium beautiful @ nak membeli^_^
 
 
Cik inn
Sms/call 0162158101
Inn_ilshandra@yahoo.com
 
 
 
 

Saturday, 26 November 2011

SALAM MAAAL HIJRAH 1433


SELAMAT MENYAMBUT MAAAL HIJRAH 1433





Hari  ini sabtu bersamaan 30 Zulhijjah 1432H, hari ni merupakan hari terakhir kita dalam tahun ini dan esok adalah Awal Muharram 1433H bulan pertama dalam tahun islam.

Semuga hari-hari yang mendatang memberi keberkatan dan hidayah kepada kita semua. amin.....






BOLA SEPAK CSM VS MCS








tahniah kpd ke2x pasukan.csm 2 - mcs 2..w/p seri ttp brsemngat^_^ lagi 2 mgu cube lagi yerr...^_^



kami pom-pom girls


pyokong prempuan yg semngat gilerrr....



WSM TERBAIKKK!!!!!!!