Wednesday, 19 October 2011

cara-cara pakai PB!!!!!!!!

Ramai yang bertanya, mcamana nak pakai Premium Beautiful!!...

Tengok cara2nyer di bawah :-


 
Langkah 1: Long Girdle


(1) Lipatkan bahagian pinggang dan dan kaki seluar dalam
(2) Sarungkan seperti memakai seluar dalam biasa
(3) Masukkan tangan di bahagian punggung dan tarik lebihan lemak ke atas
(4) Perbetulkan kedudukannya agar selesa

**untuk mudah pakai,kene bukak kaki besar sket,ala2 kekuda gitu...pastu joget2 sket sambil nak pakai...heh
mula2 memang rasa ketat sket but in few weeks u akan familiar and senang sgt nak pakai..**


Langkah 2: Long Bra


(1) Tundukkan padan 90 darjah dan sarungkan bra ke badan dan letakkan payu dara ke dalam cawan bra (pastikan semua daging payudara masuk cantik ke dalam cup bra
(2) Lekatkan cangkuk di bahagian belakang
(3) Tarik semua lebihan lemak yang ada di bahagian belakang dan bawa ke hadapan (masukkan ke dalam cawan bra).
(4) Laraskan tali bra supaya dapat kedudukan yang selesa.
(5) Betulkan kedudukan bra
**kalau tangan x sampai ke belakang,and xde sapa nak tlg cangkuk kan..u olls boleh pakai kain licin or ape2 kain dulu...berkemban ye...then cangkuk kat depan dulu baru turn ke belakang...sbb kalau tanpa kain alas,PB x boleh turn sbb dah lekat kat badan**


Langkah 3: Waist Nipper




(1)Letakkan rama-rama diamond terletak di tengah dada
(2)Lekatkan kesemua cangkuk(patut berada di tulang rusuk kiri badan)
(3) Betulkan kedudukannya
(4) Tarik tali pelaras
(5) Tahan nafas dan cangkukkan ke depan
(6) Pastikan ianya selesa
**make sure bahagian tali2 yg kat belakang tu selari dengan tulang belakang kita**


No comments:

Post a Comment