Wednesday, 19 October 2011

orang kurus pn pakai PB

bru dpt tau kwn cik inn time stdy kt polisas dlu kak Jaa, die pn pakai PB!!!!!!! mak aii krus pn nk pakai PB gak kew...sronok npk kak jaa ni yelah kn nk cantik..haa tgok la gmbar die tu kurus kn..kn...ni gmbar sblum kai tau....nt kite tgok lak gmbar after k...



kak jaa yg comel!!!!


cik inn tye pnyer tye kak jaa ni..byk la info yg cik inn dpt dr kak jaa ni ttg PB...info2nyer spt dibawah:


1)sy dh kurus, leh ke sy pakai pb ni?
boleh dear..awat plak tak leh..sbb pb ni bukan direka khas utk org bdn besar je k..:) if u paham ape itu pb, u akan phm knp yg kurus pon skg berlambak duk pkai pb..sbb pb 70% utk kesihatan, 30% utk kecantikan..mmg pb ni dh dpt certificate dr pakar tulang dunia yer..:) khas utk org slip disc..utk kurus tuh dh mmg peranan wajib pb..tp harus diingat, pb akan membetulkan hormon bdn kite..if kite ni jenis kurus tak selera makan la ape la, jgn rsau..or kurus sbb bnda laen kan..dun worry..sbb dah ade kastemer kami yg kurus cekeding..pakai pb, selera makan jd naik..:) die pon happy!sbb bfore dis tak lalu makan la ape la..:) so kalo nak logik la kan, ikot logik or pemikiran bile dgr pekataan corset ni, sure kite pk "menahan perot dr lapar, tarik corset kuat2,bia ketat, bia tadek selera makan..then leh jd kurus"..btoi dak?hahaha..SALAH.PB DOESNT WORK DAT WAY.:) pb akan pegang bdn kite seadanya..in fact, pakai pb yg ketat mmg tak digalakkan, sbb ia tak bagus pon sbnrnyer..so pakai yg elok2 size kite la..nape nak ketatnyee..so yg kurus, jgn rsau yer..:) in fact, u tak sakit pinggang dah, lebih sehat, lebih bermaya..sbb rmai kastemer kami termasuk sy sendiri yg jenis pucat lesi muke, pkai pb, jd lebih bermaya n energetic!itu mmg diakui semua kastemer kami!

jeng..jeng..jeng...budaknye kecik jer..tp lepas pkai PB, she is TOTALLY different!!!
solid figure..good postur..glowing skin..more confident..energetic n healthy!yay!
 
 

2)kalo sy dah kurus, pakai pb, akan jd lebih kurus ke?
 
nope!takkan jd lebih kurus!sbb rmai kastemer kami tergolong dr golongan yg badan ala model ye syg2!hahahahaha..tapi mereka takkan lebih kurus k..mereka nye shape akan lebih terbentuk..n then perubahan badan seseorg bile pakai depends pade hormon n metabolism memasing yer..:) pd yg ade sakit2 tuh, reaction dgn pb mmg la pade penyakit kite dlu..:) btol kan ape yg patot then wallah!insyaallah..dgn izin ALLAH juga ikhtiar kite ni..ade je bdn kastemer yg kurus tapi tadek shape..stret je..tp pas pkai pb, ade shape..:)kan bes tu..

3)adekah pb akan compress kan lagi badan saye?no lah..compress ape nyer..dh kalo pkai size bdn kite, nak compress ape nyer..hahaha..kan akan diukur dlu u all pkai size ape..:) yg kurus lagi la bes, sbb pkai je tros selesa..yg besar pon pakai 2 3 ari leh selesa..anda yg kurus?pakai2 je sure tamo buang dah..hehehehehe

4)sy nk besarkan assets saye..pb boleh ke
haaa..ni soalan agak fav la..hahahhaa..BOLEH!sbb dh byk bukti sbnrnyer..hahahahaha..part ni if nak tahu lanjut kene sms or emel saye sendiri la..hahahaha..sbb nk cite details kat sini tak bes sgt..cume mmg dh ade kastemer kami yg die nye assets dah makin firm, dah besar, in fact ade je yg berjaya naik 2 size cups..:) hehehe..n nak pkai pb ni pon pd yg nakkan assets die besau ke ape, ade cara die ok..:) nak tahu caranya??silelah bertanyekan pade saye ye...YERRR!!!!!..

5)kalo sy pkai pb,nmpak sgt tak kalo saye pkai baju ke ape nnti?
mane de nampak mcm u all pkai corset..ala, mcm u all pkai undergarments la..mcm biase je..sbb pb ni pegang bdn kite..tadek isu gelebeh sane sini..tadek.die melekat tros kat bdn kite..:) sbb tu if kite pkai pb pon, tadek org tahu..hahaha..bejalan dgn konfidennye..sbb postur dah tegak kan..hahaha..so tadek la muke bajet menahan sakit tu..hehehe..korang bebas nak pakai ape pon lepas pakai pb..it wont stop u!:)

kite ni manusia biase..so kite ni kurus ke, bdn besar ke, sure ade mslh kesihatan kat memane kan?if kite ni sihat walafiat pd zahirnya..adekah sihat dr dalamannye yg kite tak nampak? baik menghindar drp terkene dgn PB ni lah dpt kuakan symptoms yg ade kt dlm bdn kite.

CTHNYE:

1- ade seorg pemakai pb, die sakit cancer..after 5 months pkai, cancer die dh bertambah ok..:)
2- ade sorg ibu yg baru lepas bersalin, die pakai pb utk firm kan ape patot kan..then time pkai, dinasihatkan utk tidak pakai any other undergarments yer utk kesan lebih effective..tgk2 keputihan byk kluar...ya allah kalo dibiarkan keputihan kt dlm cmne?bahaya ok!
3- pesakit leukimia, disahkan kene leukimia stage 2..then pkai pb..lepas pkai, doc cek balek, katenye dh tak dpt detect sakit leukimianya..alhamdulilah..:)
4- semua kastemer yg ade slip disc berpuas ati dgn PB..:) im happy for them..so sesape sakit pinggang or anythg berkaitan ur backbone, ur advised to own your pb now!
5- pade yg ingin kan babies!!!or nak conceive!hehehe..dah ade lebih dr 3 org dlm team kami, yg mane kastemer ingin kan baby, alhamdulillah..dgn izin ALLAH, pakai pb, makan maharani, dpt conceive..:) alhamdulillah..usaha tanpa henti..
6- yg ingin menurunkan berat bdn?anda fikir2knlah....
 
 
 
 
**HEALTH..BEAUTY..WEALTH..with PREMIUM BEAUTIFUL**



Cik inn
Sms/call 0162158101
Inn_ilshandra@yahoo.com







 

No comments:

Post a Comment