Tuesday, 4 October 2011

PB MMG BERBALOII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Oopppppsss...terskip plak n3 yg spatutnya lps n3 lps...huhu..xpe2,sbb yg tuh korg bleyh tggu kn??? yg nih pasti xleyh tggu...ehehehe..CIK inn mahal ke?berbaloi ke??

But, sebelum tu baik kte jelaskan n bg telus je bnda2 yg wat rmai org keliru pasal bayaran PB nih..meh kte tgk sebahagian persoalan2 yg sering diajukan oleh peminat2 PB kt luar sane:

"mahalnye pb...minat..mmg minat sgt dgn pb, tp mahal la.."
~dek non,pb ni lifetime warranty..superbrands..kalo rosak ke ape ke, free je repair..u will get ur pb like a new one..makcik yg beli 15 thn lalu pon, pb die elok bagai lg ok..:) n pb ni bukan utk kurus je k..ianya utk 70% utk kesihatan n 30% utk kecantikan..agak2 la kan, ade tak pakaian dlm yg lifetime warranty n dpt mcm2 awards?:) n paling penting,byk pekdah utk kesihatan kite..so pelaburan skali seumur idop..apelah sgt..:)

"pb ni..kalo bayar ansuran leh tak?kalo ansur2 saye sanggup la..cash tu mcm berat skit la.."
~hehehhe..boleh je ansuran..malah saye ade plan yg lebih baik utk PB buyers out there..in which, u leh jimatkan duit u,dpt pb with lower price,n U'LL GET FREE GIFTS PROMOTION!!
so, cmne caranyae utk dptkan jalan spt diatas?ha..sng jer k..kalo nak byr ansuran, korang leh apply kt RHB Easy Express Loan rm2000 utk beli PB dan byr bulan2 dgn RHB..

sure korg ckp cmni plak kan?

"ala..tapi ade interest2 plak..tanak la..i nak ansuran dgn u je la ek.."

ha...itu silapnye..ramai yg tak aware tau psal kelebihan byr cash ni!n kerugian yg korang tanggung if byr ansuran direct dgn dealer PB..cmne?moh le saye explen kan yer..

ok,jom!saye kirekan for korg..so bia korg lebih jelas n nampak kenapa saye ckp, Easy RHB ni adelah lebih jimatkan wang korg,plus korg dpt arge spesel n NOW U CAN GET FREE GIFTS yg WORTH RM1++ from ME!=D

Ansuran direct dgn dealer PB:
PB (size kecil) = rm2400
*rm200/month for 12 months
PB (size besar) = rm2600
*rm220/month for 12 months

meaning korang kene bayar minimum rm200 kpd dealer PB tersebut setiap bulan selama 1thn..kan?:)

tapi....kalo ansuran dgn EASY RHB:
1) korang buat RHB Easy Express Loan, sebanyak rm2000 je..sbb ape?yerlah, sbb bile korang beli cash, saye bg arge cash la..iaitu PB berharga rm2000 je ok (harge promosi yer).

2) bile beli cash NOW,dgn promosi yg saye buat ni,arge PB rm2000, korang akan dpt:

PB FULL SET+FREE GIFT(worth u rm1++)+FREE PB WASH
so best tak?heee..

so, ansuran dgn EASY RHB adelah spt dibawah:
Pinjam $2,ooo dengan RHB:
*rm189/month selama 12 bulan
*jumlah sebenar termasuk interest = rm2,268



Nampak tak? Jumlah pinjaman termasuk interest dengan RHB cuma rm2,268 sahaja compare rm2,400 kalau beli ansuran direct dengan dealer PB.

so, kalo kite compare...:

Ansuran dgn dealer PB:
1)harge PB (rm2400-rm2600)
2)korang xdpt arge special promotion utk CASH
3)korang kene byr min rm200/month for 12 months
4)korang kene byr lebih dr korang sepatotnye bayar pade RHB Easy tu..
5)korang akan terlepas peluang to get FREE GIFTS from me!:)

Ansuran dgn RHB EASY:
1)harge PB (rm2000-rm2100)
2)korang dpt arge special promotion ok!
3)korang byr pade EASY RHB rm189 je tiap bulan
4)campur skali interest, arge pb korang sbnrnyer rm2268 je..tp still blh byr ansuran!!!JIMAT OK!
5)korang akan dpt FREE GIFTS from me worth u rm1++ ok!
*dahla leh byr ansuran,arge PB plak rm2268 je banding ngan beli ansuran direct dgn dealer PB iaitu rm2400-rm2600..dpt FREE GIFTS lagi?pergh!tanakkk lg????hahaaahhaa..

so, cmne???? mmg ramai yg tak aware psal ni or tak jelas lagi..i hope, korang dh jelas k..if tak jelas lg, just tanye je saye..saye akan explen lg ok?dun shy2..if u guys leh jimatkan lagi duit,why not!!!!! dat's y CASH lebih BERBALOI-BALOI!!!! korg pon dh bleyh tgk beza rm200-400 bli CASH ngn installment kn??? Byyykkk tuh..leh wt bli baju raya dh...wahwahwahwah...baju cantik+bdn cantik+FREE GIFTS lagik!!!! malatooooop!!!!

korg leh kontek Cik Inn kt FB search: Cik Inn..kalo nk tnya psl promotion ke,psl byrn ke,nk bg testimonial ke or even nk tnya psl pb je,pm je cik inn..yeha!!!!

* Pembayaran melalui kad kredit juga diterima. Ia juga di consider sbg bayaran cash, dan anda layak mendapat harga promotion ini.

KERANA DIRIMU BEGITU BERHARGA

CALL N SMS CIK INN - 0162158101
email : inn_ilshandra@yahoo.com

No comments:

Post a Comment