Monday, 3 October 2011

testimonial : Cik Inn!!!!!!

HAAA...cik inn ckp nak share kn..kn...

Eceli cik inn dah kai PB ni kt sthun dah..sb kai ni pn tgok kwn yg dlu sme brt ng cik inn skrg kurus,cantik,cun melencun...pk2 pnyerlah pk ni xley jd ni cik inn pn nk cm die gak,sb cik inn pk cik inn mude lg,xnk la npk cm dh brumur disbbkn fktor kgmukan n lain2 kn:)

Nk jdikan cerite esk kn tu trus cik inn kol dia( kwn cik inn yg jual PB) dtg umh,dgn tali pgkur skali dbwknyerr huhuhu.tgu ape lagi ukur la...pastu bru cik inn tye ok ke PB ni?die blh gelak cik inn tye..sbbyerr ko dh siap ukur,skrg ko bru tye.xpnh jmpa cust cm ko ni,nrmaly cust dgr dlu serbe sedkit sal PB ni,ni x punyerrla xcited kn..aceli kn cik inn mmg xpnh dgr xpnh thu pn ape itu corset PB ni.klu cik inn thu.awl2 lg cik inn dh kai,cik inn ni ne ley npk sal prduk kcntikan ni,xcited ko..yelah kn nk cantik hehehhe!!!!

PB cik inn smpai dlm mse smggu gak la..lme tu xsbr ni!!!!
Ehem2...aku try ko pnyerr dlu blh...blh ape slhnyerrr...cik inn ape lg smtre PB cik inn smpai gune la yg kwn ni dlu...fuyoooo!!!! Mmg best siotttt!!!!!!

Smgu kai adelah rse loya2,pning2 tu pkara biase la..msuk mgu ke2 ok dh xde rse ape2 lg..
1st time pkai..hahaha nk tgelak pn ade gak..mtk tlg room mate kai kn..tarik!!!!!!! Yelah kn wktu tu lemak2 yg degil brleluase hehehe...peluh2 gak la nk cmplete kn 3 pkara tu kt bdn..pastu msukkkn ec2,llmak yg tkeluar ke dlm spye npk lg kms...pastu mkn skit pn dh kyang,dah xleh msuk..cik inn kn kje ofis 8 jm duk ngadap pc n duk je ats kusi cm batu sakit kpale n pggan oiii!!!!!!!!!! skrg dh tadaaa dh..duk lbih 8 jm pn xpe,bdn kite dh tegap bile kai PB.

Dari hari ke hari,bln ke bln pkara sme cik inn buat,pkai hari2 xtgal,even ari cuti pn pkai!!!! Sbb dh biase kn,ble xkai rse lain..skrg pg kje leh dh pkai bju krung moden,klu x dlu, klu x baju kurung x sah,huhuhu..pg mne2 pn org tegur dh kurus,even pg ziarah sdra mnggal pn ade org tegur..'cik inn dh kurus skrg mkn ape' ape la yang oiii pkai la PB..

Ha!! 1g cik inn nk citerr tgok x n3 yg lpas cik inn pos pic b4 n after,aliza nor tu BF cik inn tgok x gmbr die dlu n skrg lain kn,sb die tgok prbahan cik inn la,pastu die nk try..ok skrg alhmdlah dia pn dh slim molim muke pn dh bseri2 kn..kn..kn..

Klu korang x caye korang ley la tgok gmbor b4 n after cik inn..sumpah x tipu!!!
Layan!!!!!!




before!!!!



after..!!!!!



ahahak...


*cik inn, cmne ko leh dpt result cenggini after wearing PB?guys, korg bace cik inn nye TIPS n TRICKS k!:) CLICK LER TUH...


*ha ni blog kwn2 cik inn yg dah kai PB..korang leh la tgok......


No comments:

Post a Comment