Wednesday, 9 November 2011

Cik inn bersama lacto-lite


assalamualaikum....^_^


Selalu jer cik inn explain dalam blog nie about lacto-lite kan?Actually, now, cik inn dah cube sndri yang lacto-lite ni memang sangat-sangat bagus...dan berguna untuk kiter, tak kirer la lelaki ker, pompuan ker, kanak-kanak ker, orang dewasa, orang tua, memang produk nie sangat-sangat bagus untuk kesihatan dalaman kiter...^_^


bbalik pd n3 yg lepas2 tu kn...lacto-lite ni byk kbaikannyerr...bdn terasa > ringan..


 

Bagaimana hendak minum Lacto-Lite?


Campur 1 bungkus Lactolite ke dalam 200ml air, kacau and minum terus. Elakkan penggunaan air panas. Jangan lupa minum 800ml air untuk lihat kesan lebih ketara. Penggunaan Lacto-Lite nie untuk proses detoxification, so, it's really important for us to drink lots and lots of plain water...:)




klu nak lagi sodap mnum la ng fresh milk...best!!!!!




lacto-lite

+


susu rendah lemak
+



nak lagi cpt rajin2 la pkai premium beautiful corset!!!!!






Harga Lacto-Lite


Ada 25 sachets dalam satu kotak. Satu kotak hanya RM158.00.

produck yang Halal dear!!!!



Lacto-Lite nie sesuai untuk siapa yer?


Sesuai untuk semua jenis kaum manusia kat atas muka bumi. Seriously. Especially, yang ader masalah susah sangat nak buang air besar. Means, kalau dapat membuang pon, macam tak lawas, and tak puas. Lacto-Lite nie memang sangat sesuai untuk breastfeeding mothers, sebab ramuan nyer takkan sesekali mengurangkan susu badan. 
Lacto-Lite nie akan membersihkan usus kiter, so, after minum nie, akan kerap membuang air besar. Tapi, takder la sampai sakit perut. Lepas tue badan akan terasa lebih ringan...:) Kalau pengambilan Lacto-Lite secara consistent, lamer-lamer not only usus kiter bersih, tapi, kulit muker pon jadik gebus dan mulus, sebab toksin dah takder dalam badan kiter...^_^




Bagaimana Lacto-Lite dapat membantu anda?


* Menyingkirkan toksin badan
* Menggalakkan metabolism
* Mengurangkan beban badan
* Menggalakkan pertumbuhan bakteria baik
* Membantu dalam penghadaman
* Membantu melegakan sembelit
* Membantu sintesis vitamin







jom2 kite berlacto-lite brsame2 setiap hari......!!!!!!





**HEALTH..BEAUTY..WEALTH..with PREMIUM BEAUTIFUL**




Cik inn
Sms/call 0162158101
Inn_ilshandra@yahoo.com

 






No comments:

Post a Comment