Saturday, 26 November 2011

Tiap hari kita diracuni!!!!!

dear readers,

kite pakai PB ari2 kn..pastu bila basuh PB semalam air rendamannya hitam mak iii cm air longkang...Macam yang da di beritau sebelum ni yang PB ni jugak bole buang toksin dalam badan anda dan buktinya adalah air rendaman yang keruh bila basuh PB tu...
 
air rendaman da berubah jadi keruh gitu menunjukkan betapa cepatnya toksin dalam badan kita meningkat...
Tapi badan rasa ringan and rasa puas hati bila tengok air rendaman tu keruh...tol dak?


Tiap-tiap hari kita berhadapan dengan benda yang bole bagi kita toksin ni sume...sebut je, makanan ke minuman ke udara ke air ke, macam-macam ada...

Apa pulak tanda toksin banyak dalam badan???
 
 
1. Keletihan melampau
2. Sukar untuk tidur
3. Hilang selera makan
4. Selulit(merupakan ukuran mudah untuk mengetahui tahap toksin di dalam tubuh seseorang kerana toksin sentiasa ‘melekat’ pada lemak).

Dengan pemakaian premium beautiful boleh membantu anda untuk buang tosin dari badan anda...






air rendaman (b4)

 

air rendaman (after)






**HEALTH..BEAUTY..WEALTH..with PREMIUM BEAUTIFUL**



Cik inn
Sms/call 0162158101
Inn_ilshandra@yahoo.com

No comments:

Post a Comment