Tuesday, 6 December 2011

go..go...cameron




oleh kerana byk sgt gambar, kalau boleh mcm sume nak letak kat blog tapi kalau letak sume, ada yg muntah hijau lak,so cik inn letak few.ringkasnya, kami bertolak hari sabtu tengahri utk majlis prtunangan abg cik inn no 3.dah la xjmpa cari umh huhuu smpai2 mjlis dh slesai huhuu..mkn jelah...p yg bestnyerr kami djamu dgn durian n rambutan sgt2 best!!!dh slesai smua kami btolak ke cameron,2 buah kereta balik tganu 7 buah lagi go to cameron!!!!!!!yhaaaa!!!!smpai cameron kami trus sngah pasar mlm yg nk pegi sgt2 akhrnyer smpai gak kikiki and stay kat homestay kg melayu, sejuk la sgt kan..sejuk mmg xleh nk cite la smmgnyerrr sejuk..,bile dh smpai homestay mkn durian lg huhuuu,esk brfst durian lagi huhuu. bile nak mandi ingat mak aiii sejuk cm dh mndi air yg drendam dgn ais jew...budak2 yg yg mjerit ksjukkn ...lucu2...pastu kami mlwat ladang teh n mardi..mkn2 pastu btolak balik..tadaaaa!!!!!!!!!















No comments:

Post a Comment