Thursday, 1 December 2011

holiday@-@


Assalamualaikum^_^

huhuuhu.. bru sempat nak update blog kan. ala.. time ni je pon senang sikit. besok dah sibuk dengan keje yg blambak lagi..oppsss kje dgn ikhlas k...susah nak mengadap blog dah. oh. tanpa membuang masa dengan membaca opening merepek, apa aktiviti korang hujung minggu yang baru lepas ni?

ada yang lebih seronok dari cik inn? ya. weekend baru ni, cik inn sangat happy.bkn sje weekend tambah lagi 2 ari cuti kje hihii...ape lagi enjoy shoppingggg. bagus :)

entry kali ni, kurang ayat, tapi banyak gambar. santapan mata korang ye @_@ layan je la gambar cik inn semua ni.


ni monday public holiday keluar pegi lepak kt hotel berjaya times square K.L..!wth abg,wifenyerr n anak saudareku..sempatla ambik 2..3..keping gmbar kn...




cak!!!jom mandi..

mngedik sorang2...

budak mukriz yg ksjukkan...kesian...
auuuummmm!!!!











No comments:

Post a Comment