Saturday, 31 December 2011

SET BERPANTANG


Tahu tak Premium Beautiful Corset ni boleh dipakai semasa berpantang?

 
Premium Beautiful boleh dipakai semasa berpantang bersama pengambilan Pil Herba Maharani.

Insyallah, cepat kembali ke saiz asal dan rahim pun cepat sihat.

So set berpantang ni consist of:

Premium Beautiful Corset
+

Herbal Maharani
So kalau interested nak pakai ni dalam berpantang, bolehlah hubungi saya sementara kami menawarkan harga promosi bagi Premium Beautiful Corset ni ye..

Kalau lepas promosi, kembali ke harga asal ye.

For those yang belum melahirkan, boleh lah booking dulu nanti dah lepas melahirkan, kita ambik ukuran and berikan size corset yang sesuai.

 
 
**HEALTH..BEAUTY..WEALTH..with PREMIUM BEAUTIFUL**


Cik inn
Sms/call 0162158101
Inn_ilshandra@yahoo.com
 
 

No comments:

Post a Comment