Saturday, 17 November 2012

GARAM BULUH




 
 
Garam Buluh Hai-O telah menjalani proses pembakaran sebanyak 9 kali untuk mendapatkan garam yang bermutu & kaya dengan mineral semulajadi.

KEKURANGAN MINERAL PUNCA SEGALA PENYAKIT
*Kenyataan Oleh Prof. Dr. Linus Pauling (2 Kali Pemenang Nobel Award)


GARAM BULUH Hai-O SATU-SATUNYA MAKANAN KESIHATAN YANG MERUPAKAN MAKANAN HARIAN YANG BOLEH DICAMPURKAN PADA MINUMAN, MASAKAN DAN BOLEH DITABURKAN PADA BUAH-BUAHAN UNTUK MENAMBAH KELAZATAN.




GARAM BULUH mempunyai 1001 rahsia membantu mencegah, merawat pelbagai jenis penyakit.

Kini telah ada Garam Buluh Hai-O yang mana telah terbukti dapat membuang toksin & Asid dalam badan. Garam Buluh Hai-O tidak sama dengan garam biasa kerana ia diproses dengan cara tradisional untuk mendapatkan Mineral yang banyak manakala garam biasa mempunyai kadar bahan kimia yang tinggi terutamanya Klorin, yang digunakan dalam proses memutihkan garam
 
 
 
nak tanya lebih info:sms/call 0162158101
 
 
 
 

bersama biz partner

 
 
haaaaa.......!!!!!!!!!!!!tengok2 tu kak nur kusyuk tol bg pnerangan n mimi lak btalu2 tye soalan..ni mse kiteorg balik dr kelas GLAM, terase haus plk kan bhenti kejap kt kedai mamak kat TTDI tu../bukan stakat minum je!ha..siap order roti tisu tu..tu..mee ape entah..bukan pe bende2 camni la buatkan kite gemuk ye dakk???p bende2 camni jglah buat kite selear even kul 2 pagi pun mlntak tak hengat nak balik hahahha...tapi bukan bual2 kosong byk ilmu yg dpt...ape soalan nak tye..tye lah sbb leader depan mate kan...leader tak kan biarkan kite sorang2..walau ape jua pun leader akan bantu..cik inn syukur sgt dpt buat biz ni senang,buat dlm group,ape mslah boleh rujuk leader...haa..korang nak tahu cmne rasa bestnye buat biz premium beautiful ni leh sms/call cik inn 0162158101.....ish!!!!nak tido tadaaa,,,,


Wednesday, 14 November 2012

suprise birthday celebration for CDM SALHA ZAIN


Last friday nite kat class GLAMM buat pertama kalinya kitorang CELEBRATE BIRTHDAY CDM SALHA ZAIN...meriah mak oii....after celebration untuk award 100G, DDM and CDM..tahniah kpd mereka semua:)
yallah ramai betul mlm tu!!!!!full smpai ke depan..yg mne lambat tu alamak lah kan duk kt lantai..tp selesa lah kan...pastu kiteorang brgambar tak hengat...hihhihii



siap2 nak pegi kelas..muka xcited nk g kelas:)
 

 
 
cake..so sweettt:)

tak terkata..:)

WE love U
 
 
 
 


 
wth CDM Hanis Haizi dah cam bgambar ng artis!!!!


fun with all the party poppers, balloons, a Chanel birthday cake, wahhhh!!!!!!meriah u alls..... Anyway,enjoy the pictures...tak ckup gmbar ni nt smbung nxt n3 lak yerr...




celebration part2


jom layan lagi.....klu guna kodak kan dah bpe roll habis kan...enjoy!!!!!!!!


(@...@)
 

 suprise........hepy besday kak Salha Zain
mereka stiasa tresenyum
 

cik inn wth ballon pinknye..

kak nur terima award..tahniah kak nur:)

Chanel birthday cake
 


 

kak nur aka my leader yg xpnah jemu kongsi ilmu..syg kamu:)



jom join our group!!!!leader yg sentiasa mbantu:)so happy..:)
sms/call 0162158101.......
 
 
 
 
 
 
 



JELLY BUNNY


JELLY BUNNY.... No no no... Bukan makanan hokey tapi kasut.... 1st time tengok terus jatuh cinta.... Memang cantik, murah dan paling penting sangat selesa..........
JELLY BUNNY ni berasal dari Thailand dan masih baru lagi di Malaysia.... Kasut ni diperbuat daripada high quality PVC yang lembut dan sangat selesa dipakai... Selain daripada warna nya yang sangat menarik dan colorful kasut ni juga ada bau yang sangat sweet... Rasa cam nak makan je...NYUM...NYUM...

JELLY BUNNY ni kat KLCC..aritu pegilah jg kan gara2 2 si gadis yg nak pegi sgt2 kan..cik inn ikut jg lah mmg sweet la kasut2 kat cni...beli sepasang pun ley dapat paper bag ciut sgt!!!!!!!!!....



















happy deepavali

salam u allss....




 
 
HAPPY DEEPAVALI.....kepada yang myambut...nak lah marukku sikit!!!!!!!!!




Sunday, 4 November 2012

testimonial Liza Muah


Rata2 pengguna PREMIUM BEAUTIFUL  sangat BERPUAS HATI setelah memakai PREMIUM BEAUTIFUL...Bukan sahaja dapat shape....badan da tidak bongkok...bahkan KESIHATAN bertambah baik....Yerla...kadang2..wanita kurus ini mengalami masalah kitaran haid yang tidak teratur....
 

liza Muah dgn bodynye yg mantapp!!!!!!cong dear ^_^




psstt..dari 78 cm da naik ke 87 cm..so sape ckp owg kurus cm Liza xley dpatkan body y mantap kan..hanye ngan premium beautiful semuenye ley berubah :p

 
Liza"yes..body ai da terbentuk hokey..!hik2x best2x..pkai premium beautiful nk msok 2 bln da..mcm2 da berubah ^^ suke sgt2x..wpon kurus tp liza pkai gak premium beautiful nih sbb pe..sbb korset premium beautiful ni bkn tuk kurus jek hokey..y tubuh xde shape ley ade shape lpas pkai premium beautiful"




Tidak seperti wanita2 lain diluar sana yang mengalami masalah BERAT BADAN...Runsing memikirkan apakah FORMULA plg berkesan untuk MENURUNKAN BERAT BADAN dan y plg penting ialah untuk MENGEKALKAN BERAT BADAN YANG IDEAL...
 
 
 
 
korang nak tahu lebih lg sal premium beautiful ni..
 
 
sms/call
cik inn 0162158101










Saturday, 13 October 2012

setia ng premium beautiful

haaa...!jom kite cite2...act dh lama x update blog ni
smjak CI tukar bt keje baru ni kan mmg busy gile....betul tak tipu!!!!emm...xpelah redha je kan...

selama bbrape bln ni kan raye,pastu kenduri kawen,haa...ni nak raya haji plk kan...cpt kan mase ni..
dlm busy2 pun PREMIUM BEAUTIFUL ttp pakai xda miss ok...eee..klu xpkai lg la xda tenaga mau tak nya 12 jam kt ofis duk mgadap pc.nasib pkai PREMIUM BEAUTIFUL xda sakit2 blkang....ckp psl PREMIUM BEAUTIFUL ni kan...haa...korang skrg ni ada promosi utk raya haji!!!!!!yallahhhh untung gile time2 camni la mesti beli sbb harge xsampai 2k...nak tahu lebih lanjut haa msg n call cik inn yerr...





**HEALTH..BEAUTY..WEALTH..with PREMIUM BEAUTIFUL**

 


Cik inn

Sms/call 0162158101

Inn_ilshandra@yahoo.com

i'm coming


assalamualaikum....hai...hai...adoiii lamanya x update blog,yaallah CI busy gile!!!!!!!!!arini cam trdetik hati nk update blog...ermmm tak tau nk ckp pe...nanti nxt n3 kite cite2 eh...:)


tadaaaaa...........

Wednesday, 20 June 2012

kenali keluarga saya














haaa.....ni lah family cik inn hihihii...cam karangan upsr la erk? ayah n mak cik inn yang duk kat kerusi tu...kat blkang tu semua abg2 cik inn..oppsss....sorang yg lelaki kat blakang tepi pgntin lelaki tu..yang tu adik bongsu cik inn dsebabkan dia tinggi dia kne duk blakang ahahakkkk....kami 8 bradik, 6 lelaki 2 perempuan...cik inn sbelah kiri tu (baju hijau lalalla) n adik sebelah kanan...(baju pink).time ni abg no 3 kawen kat Raub Pahang...tu la serba sikit ttg famly cik inn....


























kongsi2 cite

iii u allsss......

nak share skit ng korang ni!!!!!!!!!jeng...jeng....dah 2 mlm tido brsama Premium beautiful:) yaallah!!!!korang tau tak bangun pagi mmg best gilerrr perut terasa flat jew....rasa kosong jew....mula2 mlm 1st tu kan pkai saje2 je tp bangun pagi terasa best plk...apa lagi malam esoknye nak tido terus pkai...bgun pagi senyum jew hahahhaha....so korang ape lagi cuba2 lah...:) premium beautiful mmg best












nak tahu lebih info sms/call cik inn-0162158101

Monday, 18 June 2012

diamond night 2012 part2

layan lagi gmbar2..............


my mentor Hanis Haizi


slupppppp........

tgga pun jadi:)

wth rakan kongsi from sarawak

                                                                          hai..hai...




rakan kongsi aka my csin


biz partner from tgganu

yeahhh!cik inn





biz prtner atie,my leader kak buny n kak nur

mimi,my mentor kak salha zain n kak jaa












Friday, 15 June 2012

diamond night 2012 part1

pertama kali join diamond night pada 21-April-2012 spjang cik inn bergelar seorang Usahawan..sgt hepy join even ni dpt jumpa rakan kongsi from kelantan,serawak,johor,perak,terengganu dan lain2 lagi:)

mmg berbeza biz yg cik inn buat dulu bbanding biz pb ni, bukan je dpt income malah kawan2 pon ramai.Dulu hanya niat join business ni hanyalah untuk mendapat side income untuk top-up mana yang terkurang, tapi income dalam bizz part-time cik inn ni dah mengatasi gaji kerja hakiki. Sangat-sangat bersyukur Allah dorongkan untuk turut sama join bizz ni dan dipertemukan dengan leader dan group yang sangat-sangat hebat.


jom layan pic2 spjang even mlm tu:)


MIECC






DEWAN KAMI


                                                                             
                                                               MENU MUHIBBAH




                                                                      TADAAA............







cellnique

now nak cite skit pasal skin care yg cik inn guna sekarang, dulu tak terpikir kesan pggunaan barangan kosmetik ni just nak npk kesan cepat je kan...hihihii...............skarang dah tukar cellnique paramedical lalallalalala...

last week order arini baru jew sampai dek non!sangat2 hepy dekat 1 minggu jg la mnunggu..ai produk ni mmg mlekat kat hati cik inn r...hihihihi.

dulu kulit muka kering sgt2 parut2 jerawat tu mak aii tempek2 kat muka, pas wat treatment kt cellnique alhamdulillah puas hati.korang cubelah produk ni mmg puas hati...stokis ada diseluruh malaysia.hihhihii siap pomot bagai kan...:)










 









Thursday, 14 June 2012

nanas madu


tghari td punya lah ngatok kan...ttbe npk la bos sdg kopek buah nenas! ttbe mata jd bulat 360 djah clciusss....manis gilerrr dek non...dah mkn rajin plk nk bace sal nenas ni kan..jom2 luangkan masa 15 minit baca ttg nenas!!!!!!!!!!

Nanas (nama saintifik : Ananas comosus) ialah sejenis tumbuhan tropikal. Ia adalah tumbuhan asli berasal dari Brazil, Bolivia, dan Paraguay. Tumbuhan ini berada dalam kumpulan bromeliad (Famili Bromeliaceae), tumbuhan yang rendah saka bak herba (herbaceous perennial) dengan 30 atau lebih daun yang panjang, tajam mengelilingi batang yang tebal.


Buahnya dikenali sebagai pineapple dalam bahasa Inggeris kerana bentuknya yang seperti pokok kon pain. Perkataan asal orang Tupi untuk buah ini ialah anana, yang bermakna 'buah yang sangat baik'. 








Khasiat 

Nanas mengandungi khasiat vitamin A, B1 dan bromelain (digunakan untuk melembutkan daging). Ia juga mengandungi asid sitrik yang berkesan untuk menghilangkan lemak dan menguruskan badan. Jus Nanas 

Jus nanas ini bukan sahaja merupakan minuman yang lazat tetapi juga dapat atasi masalah kekeringan di bahagian bibir dan di bahagian 
muka. Amalan minum jus nanas, juga berkesan untuk atasi masalah kencing tidak lawas. 

Enzim yang terdapat pada buah nanas boleh meredakan bengkak-bengkak, kuatkan daya tahan badan serta hapuskan fibrin yang boleh bawa sakit 
jantung dan strok. Selain itu buah ini juga melancarkan perjalanan haidserta berkesan dalam mengatasi masalah pencernaan, pundi kencing, cacing dan kelesuan tubuh badan. 







Wednesday, 13 June 2012

sangat busy!!!!!!!!!

salam....u allssss...

dah lama sangat rasanya tak mgupdate blog...yaalllahhhh!!!!lamanya bkn apa byk sgt perkara2 yg blaku sejak kblakangan ni, tp cik inn ttp ada okeh hihihi biz ttp jalan okeh..ahahhhkkk:) u all cmne skrg??sihat ke?moh la kita cite2 skit kan.......