Tuesday, 13 March 2012

premium beautiful tipu



betol ke!!!!!!!!!!!!!!!! PREMIUM BEAUTIFUL ni tipu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bgus sgt ke corset premium beautiful ni????berbaloi ke idak beli premium beautiful ni????ishhh...ishhh....musykil kan..kan..kan...
nak dijdkan cite ade dr sorang kwn ni pmkai premium beautiful jg la kan...mgadu "ishhh aku beli mahal2 tp tak mjadi pom" bio betol kan..cik inn yg xtau n xpnh dgr pom sal premium beautiful alhamdulillah pkai mmg npk kesan..cmne lak kwn cik inn ckp xmjadi...siap ckp premium beautiful tipu......gali2 pnye gali sebab musabab npe kwn pakai xmjadi..uper2nyer...PAKAI TAK KONSISTEN DEK NON!!!!!!!!TAK DISIPLIN!!!!!!!!!KDG2 PAKAI KDG2 TAK!!!!!!!!!!!!RAJIN PAKAI MALAS TAK PAKAI!!!!!!!!!!suke hati je kan.....ptt pon x mjadi...............cik inn pakai jadi jew...testimonial ramai kot yg mnjadi.......korang dh beli mahal2 rajin2 la pakai........syg kot bg almari pakai..ahaaakkkkk!!!!!!kan almari slim tuan pnye bdn jd almari plk huwahuwahuwa!!!!!!!!!!!
-
-
-
-
-
-

seyes mmg mnjadi klu pakai betol2 pakai...best kot pakai premium beautiful dh sthun lebih cik inn pakai...xde istilah PREMIUM BEAUTIFUL TIPU!!!!!!..xpkai sari xlgkap idup..rse dh cam mak nenek tau x...mbongkok jew...ecececececece..........klu x caye jom tgok gambar cik inn before n after, gambar after diambil pada FEBUARY 2012.............




now!!!!!!!! Yehuuuuu...i like my new shape... :) dh ley pkai dress n baju2 pelbgai fesyen ko...:D KAGUM KAN??THIS IS THE MAGIC OF PREMIUM BEAUTIFUL KORSET...pic taken on FEB 2012..LA~la~la~


haaaa....skrg de promosi k dpt premium beautiful dgn separuh arge...mak oiii....sparuh arge tu....murah kot........


Kesimpulannya, cube dulu baru tau...jgn stkat dgr pe org ckp, x cube x tau..itu yg penting!!!


meh...meh...call/sms cik inn 0162158101



2 comments:

  1. saya konsisten pkai 3 bulan x de ape2 prbhan pn MEMANG TIPU PUN CORSET NI.

    ReplyDelete
  2. sebebarnya cik in x perlu pkai corset ni pn boleh kurus la yang penting mkn kne jge kalo pkai pn tpi mkn men balun je paki corset yg hrge 10k pn x de kesan cik in...tak gitu cik inn

    ReplyDelete