Monday, 12 March 2012

SM/SSM AWARD 2012


wooo...wooo....best sgt2 pg SM/SSM award ni...w/p bru bksmptan nak taip n3 psl ni kan, tp xpelah skurang2nye dpt gak share ng u allss...betape hepynye cik inn pg event ni k...
Bestnya business ni sebab 3 kali stahun sure da grand event yang macam ni..seronok sgt bcos time ni la kita boleh nak melaram bagai, boleh shopping dress, make up dengan make up artist n paling syok dpt knl rmai org lg2 biz partner yg dtg dr pel negeri. Sangat teruja sbb dlm dewan tu meriah dengan dress yang cantik-cantik color hitam/merah...cantik sgt2..for dis event cik inn prepare last minutes, sehari seblum event baru prepare huhu so, hasilnya tak de la meriah sangat hehe...biase2 aje..tp puas hati la...tahniah pada beautiful partners for the award .. Pada yg tak dpt hadir, kite jumpe next event ye ^_^


jom layan2 gambar2 kiteorg......


My beautiful leaders that always guide & support me

wth Kak Salha
Hanis Haizi & kak Nisa

My beautiful leaders Kak Nur

angkat kaki

wth Hanis Haizi
  
muahhhh

xtau nk tgok mne byk sgt camera
  
kak Intan (tdung hijau) dtg jg bg spport w/p dlm pntang.



biz partner

top leader-Kak Ana n biz partner dayah

usahawan muda...wahhh g2!!!!!




**HEALTH..BEAUTY..WEALTH..with PREMIUM BEAUTIFUL**

Cik inn
Sms/call 0162158101
Inn_ilshandra@yahoo.com














 


No comments:

Post a Comment