Sunday, 15 April 2012

maharani terbaik











u allss....meh rmai2 mkn maharani, bkn ape csin CI umur mude lagi bru 23 mmg hasil mmuaskan stelah 4 bulan mkn maharani!!!nati kite tgok die pnye testimonial okeh u allss...klu xde testimonial mst ssah kan nak pcaye, actly cik inn bru 3 ari mkn maharani tp dh period so stop dlu la hbis period smbung smule. stakat ni kesan dr makan 3 ari tu keluar jrawat kt muke kecik2 plk tu..mule2 risau gak,tp tye csin tu sbnarnye kesan dr mkn maharani,mule2 mmg die akan keluar semua yg mne de kt dlm tu kan...tp nati tgoklah hsilnye huhuuu...mmg teruja..korang xnak try ke?ok nt cik inn cite sal khasiat maharani yerr...nxt n3....


                                     




hubungi cik inn 0162158101





TESTIMONIAL MIMI


fuyooooo!!!!!!!!!hasil dari pakai premium beautiful
selama 4 bulan..hasilnye amat lah mberangsangkan..!

sungguh x percaya dgn perubahan ni...

tapi hakikatnye premium beautiful telah merubah segalanya..!

-
-
-
-
-
-
-
-


tadaaa.....!!!!!!!!!




tanpa diet,ubat-ubatan u allsss pun ley kurus dear......




for info call/sms
cik inn - 0162158101






Saturday, 14 April 2012

jom keje@_@

hepy sbtu u allss....senyum2 sllu w/p kne keje d ari mggu huwahuwahuwa.......dah lama x dtg keje weken, smjak dah buat biz ni dah malas nak dtg keje weken lalalalala....cam biase la..bgn cam nak p keje,tp arini terase nak nek tren klu x, teksi la jwbnyerr..ngeh..ngeh... sbb nak jln kaki ke ofis bg kua peluh skit bru bdn trase fresh u allsss...

arini cik inn buat keje team CI jg la kan..nmeNYER "HSBA"...nak tau pe tu HSBA u allss blh la cari kt tenet err.....kan pjg bjeler2 plk xplen kt cni huwahuwahuwa....ape2 pun keje mst ade team work bru best kan..kan..kan...

ok la...stakat ni dulu bebelan CI yerrr...nt kite smbung utk next n3




team work ^_^