Friday, 15 June 2012

cellnique

now nak cite skit pasal skin care yg cik inn guna sekarang, dulu tak terpikir kesan pggunaan barangan kosmetik ni just nak npk kesan cepat je kan...hihihii...............skarang dah tukar cellnique paramedical lalallalalala...

last week order arini baru jew sampai dek non!sangat2 hepy dekat 1 minggu jg la mnunggu..ai produk ni mmg mlekat kat hati cik inn r...hihihihi.

dulu kulit muka kering sgt2 parut2 jerawat tu mak aii tempek2 kat muka, pas wat treatment kt cellnique alhamdulillah puas hati.korang cubelah produk ni mmg puas hati...stokis ada diseluruh malaysia.hihhihii siap pomot bagai kan...:)










 









No comments:

Post a Comment