Saturday, 17 November 2012

bersama biz partner

 
 
haaaaa.......!!!!!!!!!!!!tengok2 tu kak nur kusyuk tol bg pnerangan n mimi lak btalu2 tye soalan..ni mse kiteorg balik dr kelas GLAM, terase haus plk kan bhenti kejap kt kedai mamak kat TTDI tu../bukan stakat minum je!ha..siap order roti tisu tu..tu..mee ape entah..bukan pe bende2 camni la buatkan kite gemuk ye dakk???p bende2 camni jglah buat kite selear even kul 2 pagi pun mlntak tak hengat nak balik hahahha...tapi bukan bual2 kosong byk ilmu yg dpt...ape soalan nak tye..tye lah sbb leader depan mate kan...leader tak kan biarkan kite sorang2..walau ape jua pun leader akan bantu..cik inn syukur sgt dpt buat biz ni senang,buat dlm group,ape mslah boleh rujuk leader...haa..korang nak tahu cmne rasa bestnye buat biz premium beautiful ni leh sms/call cik inn 0162158101.....ish!!!!nak tido tadaaa,,,,


No comments:

Post a Comment