Wednesday, 14 November 2012

JELLY BUNNY


JELLY BUNNY.... No no no... Bukan makanan hokey tapi kasut.... 1st time tengok terus jatuh cinta.... Memang cantik, murah dan paling penting sangat selesa..........
JELLY BUNNY ni berasal dari Thailand dan masih baru lagi di Malaysia.... Kasut ni diperbuat daripada high quality PVC yang lembut dan sangat selesa dipakai... Selain daripada warna nya yang sangat menarik dan colorful kasut ni juga ada bau yang sangat sweet... Rasa cam nak makan je...NYUM...NYUM...

JELLY BUNNY ni kat KLCC..aritu pegilah jg kan gara2 2 si gadis yg nak pegi sgt2 kan..cik inn ikut jg lah mmg sweet la kasut2 kat cni...beli sepasang pun ley dapat paper bag ciut sgt!!!!!!!!!....



















No comments:

Post a Comment