Saturday, 2 February 2013

cik inn wth my mentor Salha Zain

assalamualaikum.........

dis my mentor..my leaders CDM Salha Zain..beliau ni bkn sahaja bjaya dlm biz ni malah dah cam artis..semua org nk snap gambar ng kak Salha Zain ni..umur muda lagi tp dia punya income fuhhh mgalahkan GM..bila duk depan ng dia kan..dia punya aura biz tu terasa kat cik inn tau...untung sgt2 berada dibawah team kak Salha Zain ni...haaa...kami adalah pmakai setia premium beautiful okies...



dalam bisnes PREMIUM BEAUTIFUL ni ,

saya ada SYARIKAT YANG KUKUH, PRODUK YANG BAGUS, PEMIMPIN YANG BERTANGGUNGJAWAB,

STRATEGI PERNIAGAAN YANG MENGUNTUNGKAN dan selebihnya,

diri kita sendiri kena bulat hati dengan sume perkara tersebut.



Memang saya berasa sangat bersyukur kerana dipertemukan dengan bisnes ni sekali lagi(hmm...)

 



kalau interested nak tahu lebih lanjut atau nak purchase PB either cash/installment/credit card, boleh lah hubungi saya:

Call/sms 0162158101






No comments:

Post a Comment