Monday, 4 February 2013

Premium beautiful PBlicious team


assalamualaikum...
 
cik inn nak kongsi skit ni..cik inn bersyukur sangat2 berada dlm group PBlicious ni..yallah mmg leaders xjemu2 membantu kita..cam cik inn ni suka sangat bertanya..so xkira lah waktu bila pon cik inn msg, wsup, inbox fb ke..leaders mesti reply...

haa..mcm gambar kat bawah ni time kami photoshoot sama2..fun sangat2 ni salah satu aktiviti group kami. yelah kan bila dah pakai PREMIUM BEAUTIFUL nak pakai baju apa pun tak kisah.pilih je..ada org sponsor plak tuh!body dah meletup gitu...so heppy;)









berminat nak sertai kami call/sms cik inn 0162158101
 
 
 
 

No comments:

Post a Comment