Saturday, 29 June 2013

DIAMOND NIGHT 2013

 
Masih terbayang-bayang kemeriahan DIAMOND NIGHT 2013! Kagum dan bersemangat saksikan ramai TLC terima awards malam tersebut.sangat-sangatlah meriah ladies!mana tak meriah rakan-rakan kongsi semua hadir.haaa..yang jauh pun sanggup turun untuk meraikan majlis diamond night ni...lagi best mentor kesayangan CDM SALHA ZAIN salah seorang speaker pada malam tersebut diiringi video TLC so awesome!



 
TOP LEADERS SCIRCLE group..
 

rasa bertuah sangat berada dalam TLC group!kami bagai 1 family, susah senang bergerak sama2. diamond night kali ini satu majlis yang sangat gilang gemilang iaitu Hai-O Diamond Night 2013 yang diadakan di Mines Resort City Kuala Lumpur..Memang tak dinafikan semua yang hadir cantik-cantik belaka..Terasa seperti berada di ABPBH lah plak kan.
 
tahniah diucapkan kepada yang menerima anugerah salah seorang penerima adalah my leader Kak nur yang tak jemu-jemu memberi tunjuk ajar. selain itu tak lupa juga hidayahayub tahniah dear!!!!!!!kamu sangat gojes:)....dengan adanya leader-leader yang berpengalaman team kami iaitu team pbliciuos lagi mantap dan kami semua menuju kearah kejayaan.apa yang penting bukakan hati dan minda untuk diajar oleh leaders yang dah terbukti kejayaan mereka.
 
 
 sayang apa khabar dengan mu....
 
 
penerima anugerah
 
 
 penuh pentas TLC GROUP
 
 
 PBLICIUOS group
 
 semua tersenyum bila dah buat bisnes ni..best kan...
 
 
 eh...eh...kaum adam pun ada..bila dah nampak jalan tak kira laaa lelaki ke perempuan buat je laa kan..
 
 tahniah my leader kak Nur sooo gojes!!!!!!!!!dah cam retis tau x??
 
 hidayah ayub tahniah dear:)
 
 cik inn n kak nur yang sentiasa posing kan
 
 jemput makan semua..baru nak mula makan meh..
 
 



 cik inn with dayah
 
gelak sakan cik inn..apa yang happy sangat tu! 
 
 
uihhh...tak sabar nak tunggu diamond night tahun depan mesti lagi meriah!lagi gojes-gojes..yealaa takda siapa yang dapat buat kita gembira melainkan diri kita sendiri. so sesiapa nak join diamond night untuk tahun depan jom pm/wsup cik inn 0162158101.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

No comments:

Post a Comment