Friday, 12 July 2013

testimoni bb plus collagen



sunyi jew ofis ni kan lagi-lagi hari ni hari jumaat yang lelaki pergi solat jumaat yg perempuan ada yg ke surau ade yg duk soping2 bagai hihihi..xpelaaa buat hal masing2...
 
hari ini cik inn nak share pasal testimoni bb plus collagen..jom tengok kat bawah
-
-
-
-



bb plus collagen


testimoni 1 affa zura actly kak Jura ni tak ada masalah kulit muka kalau tengok luaran kan. tapi cik pernah laa tanya. Rupa-rupanya dia cakap kulit muka dia kering n ada jeragat dlm masa ada strechmark kesan masa pregnant dulu. sekali tengok kak Jura ni macam anak dara but kak Jura anak dah 2. so dia amalkan minum bb plus collagen setiap malam sebelum tidur dalam masa 6 hari melompat2 dia dah nampak kesan yg best kulit dia nampak pinkiss gitu. bb plus ni mmg sangat bagus kpd siapa yg amalkannya sebab untung sangat dalam sachet tu ada 15g.pastu semua dapat, orang kata just minum bb plus collagen semua dapat.
 
 
jom kita tengok kulit muka kak Jura ni sebelum dan selepas minum bb plus collagen
 
 
Porcelain gitu cik kak kita ni! B4 minum bb plus kulit agak2 pucat.minum 6 hari terus dpt kulit yg sihat pinkisss.selain tu bb plus ni dpt mghitamkan rambut& mguatkan tulang lutut.so mak2 kita pn bagus minum bb plus ni.hanya ambik 1 paket sehari je;)

kan...kan...berkilat muka haaa...



nak try dulu satu sachet boleh sms/call/wsup cik inn







 
 
 
 
 
 
 
 
 

No comments:

Post a Comment