Friday, 17 January 2014

bisnes online

salam jumaat:)

wahhh bestkan cuti hari jumaat, I mmg tak ley nak cite betapa nikmatnya cuti hari jumaat. duk rumah bisnes online jee..tak payah nak buka2 kedai. actly tak mampu nak buka2 kedai yelaa kan byk jg laa modal if da 20k, tak cukup laa ye dak??

bercakap pasal bisnes online ni kan.. sape suka angkat tangan?????bagi I kan bagus buat bisnes online ni terutama org yg busy mngalahkan menteri, I laa orgnya hahahaha. I mmg busy tapi I mmg minat berniaga, so I pilih utk bisnes online jelaaa...selain dr tu utk ibu2 yg minat berniaga n nak tgok anak membesar depan mata mmg bagus buat bisnes online coz dlm rumah pun kita boleh berniaga kan. tak perlu nk kluo2 rumah...ni pndangan I laaa...terpulang pada individu.

I sendiri tak kawen lagi tak de anak pun rasa happy bile duk rumah mcm ni kan. time tido pun cust boleh masuk tengok nak membeli.org kate kedai kita buka 24 jam laaa...tak penah tutup..lalalalala...kalau bisnes online pun dapat rmxxxxx why not kita buat je kan..for me I buat jee sebab tak susah pun, mcm I sendiri ada mentor tolong ajarkan, so mnde jd senang just follow apa yg mentor ajar.eh...eh...knp I buat sorang???? jwbnya I mmg tak boleh nak buat sorang2 wlaupun just bisnes online..tak boleh!sb I bkn laaa ade backgrnd bisnes..mmg tak apa2 zeroooooooo.....bab berniaga ni haaaa...


 
 
 

tapi ingat Tak kira meniaga online ke offline. mestilah kena ada produk. hehe. takkan la nak meniaga, tapi takde produk kan...lain macam plk bunyinye tu. 

Nampak tak? senang je kan nak buat bisnes online. tapi yang paling penting, kena berani! if tak berani kne berani jugak!hahahaha..dalam islam pun 9/10 rezeki dr perniagaaan.

okies..bai...bai....











No comments:

Post a Comment