Thursday, 16 January 2014

cara pengambilan BB Plus collagen


assalamualaikum....

selamat malam warga2 pinkis, aik tetiba pinkis kan bukan apa hahaha nak tergelak majoriti lepas minum bb plus collagen cakap kulit Nampak pink...gitu kan..best tak?ofkos laaa best kan...

ok tak pe..tak pe...nanti kita sambung pasal kulit pink, actly  I share sikit pasal pengambilan bb plus collagen ni, bukan apa if tak betul nanti tak dapat result. sangat tak syok if pengguna-pengguna bb plus tak dapat result.

ok jom I share macam mana cara pengambilan bb plus collagen ni- sambil senyum sampai telinga





1 - Campurkan 1 paket BB Plus ke dalam 150ml air bersuhu bilik.
2 - Elakkan daripada menggunakan air panas.
3 - Kacau dan sedia diminum.

p/s  Pengambilan terbaik adalah sebelum makan ataupun sebelum tidur.


haaa...korang ikut step yg I share tu, senang kan make sure air harus lebih n kurang 150 ml, lebih sikit tu xpelaa kira halal je.but jangan laa plak lebih sampai 1liter no..no..no...ikut cara pengambilan bb plus collagen yang betul insyallah minum dalam 5 sachet dah rasa resultnya...opssss Sesuai untuk pesakit diabetes juga...selamat mencuba:)



 
for detail sms/wa/call cik inn 0162158101

No comments:

Post a Comment