Friday, 17 January 2014

restock bb plus collagen



oik...oik...restock bb plus collagen, restock habis...restock habis. Alhamdulillah bb plus collagen ramai peminatnya. dari yang beli sekotak terus restock bb plus collagen 5 6 kotak terus. katanya senang habis terus sambung, if ttbe stok sedia ada dah habis, mesti terstop minum bb plus tak syok mcm tu kan...better u ols restock lebih dari sekotak, bukan apa utk kebaikan u ols juga..haa..gitu...

macam I dulu kan, setiap kali balik kampong mesti buat balik stok lebih, bukan apa senang if mak cik-mak cik kita nak try kan senang ada stok, sebabnya bb plus ni sesuai untuk semua org. tak kisah laa lelaki ke perempuan ke tua atau muda, yg dah kawen atau anak dara ke..tak kisah...I ulang lagi sekali tak kisah...hehehe..u ols pn boleh try. rasa bb plus ni yallah bestnya, mmg sebiji ribena:)


 
 
don't wori stok cukup!!!sape2 nak order lebih pun boleh, bile-bile masa pun boleh ctc I okies.....
jom kita restock bb plus collagen barang hot!hot!hot!
 
 
cik inn syg u ols:)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

No comments:

Post a Comment