Monday, 17 November 2014

TSUNAMI PB : TERPAKSA KURUS dengan premium beautiful


Before umur 24 tahun 






Berat 75kg



 




After 27 tahun

Berat 59kg


 


 
 




 

terpaksa kurus dengan TSUNAMI PB, masa berat i before tu kan umur muda tapi nampak lebih berumur kan? baik terus terang!!!!!!!tak payah nak jaga hati i!betul kan nampak lebih berumur..huwaaaaa.....
 
 
sentap sekejap mak, macam tak percaya ada juga, tapi
 dalam hati syukur alhamdulillah dipertemukan dengan premium beautiful, siapa sangka sebelum ni dah beribu-ribu habis semata-mata nak kurus tp dengan premium beautiful juga akhirnya i dapat result kurus cegini!!!!!!!!!!!........................................
 




nak melompat jee!!!!!
 
 
 
  
 
puas!!!!
 
 
 
 
 
 
berbaloi-baloi!!!!!!!!!
 
 
 
 
 
 
nak bagitahu 1 dunia "AKU DAPAT KURUS"






haaaaaa....ko sampai macam tu sekali....kikikikikiki...yelahhhh selama berbadan gempal ni kan..ececece...ayat cover sikit...semua baju tak ngam!baju dah cantik dah, bila sarung kat badan dah macam orang beranak 5...over tak? serius tak cantik bile badan gempal ni kan...tambah..tambah lagi lemak nampak tersembur...opppppp...cakap pasal lemak tersembur ni...next n3 i cerita pasal lemak tersembur........



Mcm2 produk dah cuba, habis ribu riban berat degil tak nak turun2!!! Last sekali pakai pb baru laa berat turun..turun..turun...n maintain smpai skrg.masa mule2 pakai free fitting jee...terus nampak kesan cepat gilerrr lemak berlipat2 tak nmapak dh.tu terus pakai smapai ke hari ni tu...tak nak try2 dulu dah terbukti berkesan!!!!!




nak free fitting, nak free consultant jgn malu sms/call/wp :0162158101


Fb :cik inn
Ig :cik_1nn




No comments:

Post a Comment