Monday, 17 November 2014

TSUNAMI PB HARI MINGGU

Best...best...ape yang best tu...best sebab dpt kongsi kebaikan pb dgn semua org.pagi2 celik mata rezeki masuk.rezeki tak kan datang bergolek kalau kita tak usahakannya..tol tak?

Actly i bersiap2 ke shah alam nak fittingkan nurse comel...orang terengganu kate comel lotey...nurse pom dah berebut2 nak pakai pb, bukan apa diornag ni kan pakai uniform...kalau lemak tersembur sikit jee terus nampak.dat y nurse ni terus ctc i nak pakai pb.nak sorok2 lemak2 tersembur supaya tak nampak!!!!!shape pom ofkos laaa nampak...shape nampak tak pe..jangan lemak yg nampak..tu tak sedap mata memandang kan...

Musim Tsunamai PB neh tak kira masa ada je order pb masuk.ada yg nak kurus, ada yg nak pakai masa kahwin, dalam pantang pom ade u olss...

Nak cantik kurus minta pb tegar yg uruskan..supaya result pom memuaskan..nanti pb tegar akan bagi tips..tips..cam mana nak kurus dlm masa smggu..haaa gitu..pbtips katekan....




Jom fitting pb...vrommmm.......











Nak free fitting, nak free consultant jgn malu sms wsup i 0162158101

Fb :cik inn
Ig :cik_1nn

sms/call/wp :0162158101

No comments:

Post a Comment