Monday, 24 October 2016

Bengkung Lelaki

Lelaki berbengkung??

hehe.. jangan terkejut la. Memang ada yang contact CI (Cik Inn) sendiri sebab nak carik bengkung sahaja dan kalau carik bengkung je ni, semestinya lah lelaki Dan jangan terkejut pulak sebab bengkung yang saya suggestkan memang Premium Beautiful punye bengkung.


Lelaki boleh pakai Premium Beautiful?








Well, since ramai dah tau Premium Beautiful ni terdiri daripada 3 keping iaitu, Long Bra, Long girdle dan Waist nipper (bengkung). Untuk lelaki.. kita takde la nak bagi full set macam wanita.. Tapi kita akan provide bengkung sahaja. dan jejaka yang paling sesuai sekali untuk pakai bengkung ni, selalunya jejaka yang berperut ke depan, a.k.a buncit. hehe.. 

No comments:

Post a Comment