Monday, 24 October 2016

kelebihan bengkung Premium Beautiful

Antara kelebihan bengkung Premium Beautiful adalah :-
  • mengempiskan perut
  • mengawal selera makan
  • menjaga kesihatan tulang belakang
  • meningkatkan metabolisma badan
  • menghilangkan sakit pinggang
  • membantu masalah sembelit
  • membantu masalah buasir
  • melancarkan darah
  • membantu kesuburan lelaki
  • dan macam-macam lagi…

Tapi ada jugak lelaki yang carik bengkung bukan semata nak jaga perut, but more to kesihatan iaitu mereka yang ingin mengatasi masalah sakit belakang. Walaupun ada bengkung yang dijual di pharmacy untuk kaum lelaki pakai, tapi, bengkung yang beli off-the-shelves ni kebanyakkannya keras dan tebal so memang tak selesa sangat nak pakai.







KELEBIHAN BENGKUNG PREMIUM BEAUTIFUL
7 batang tetulang keluli memori dapat menyokong pinggang dan menegakkan tulang vertebra, turut berupaya memperbaiki postur berdiri dan duduk. Tulang-tulang ini sangat lembut dan mengikut bentuk badan-keselesaan sepanjang hari.  ANDA tidak akan bongkok sehingga ke tua jika amalkan pemakaian bengkung. Sakit pinggang/belakang juga akan LENYAP juga dari badan!



mendapat pengiktirafan pakar tulang dunia
Cangkuk 3 laras disisi untuk keselesaan badan dan mempercepatkan pembakaran lemak degil disini. Rekaan secara fleksibel, menghasilkan kesan pembentukan berdasarkan kesesuaian badan individu. Perut menjadi kemas dan rata disini. Amat sesuai juga untuk kaum adam yang ‘BOROI’. 


KHASIAT YANG TERKANDUNG DALAM BENGKUNG PREMIUM BEAUTIFUL
-Bengkung jenama nombor satu ini telah diiktiraf sebagai produk Superbrand yang diperbuat daripada bahan yang sangat berkualiti tinggi dan mempunyai ‘Lifetime Warranty’.. Boleh hantar repair untuk FREE OF CHARGE..
-Berpandukan teknologi terulung dari tiga buah negara maju iaitu Amerika Syarikat, Jepun dan Jerman.
-Terdapat pada bebenang korset Premium Beautiful yang disuntik dengan bahan yang menghasilkan gelombang Far Infrared (FIR) yang memberi kesan kebaikan kepada pemakai.









WATSAPP/SMS : 0162158101
Harga dari RM800-RM1000 (bergantung pada saiz)..
CONTACT SEGERAAA UNTUK HARGA ISTIMEWA!!!!


















Bengkung Lelaki

Lelaki berbengkung??

hehe.. jangan terkejut la. Memang ada yang contact CI (Cik Inn) sendiri sebab nak carik bengkung sahaja dan kalau carik bengkung je ni, semestinya lah lelaki Dan jangan terkejut pulak sebab bengkung yang saya suggestkan memang Premium Beautiful punye bengkung.


Lelaki boleh pakai Premium Beautiful?








Well, since ramai dah tau Premium Beautiful ni terdiri daripada 3 keping iaitu, Long Bra, Long girdle dan Waist nipper (bengkung). Untuk lelaki.. kita takde la nak bagi full set macam wanita.. Tapi kita akan provide bengkung sahaja. dan jejaka yang paling sesuai sekali untuk pakai bengkung ni, selalunya jejaka yang berperut ke depan, a.k.a buncit. hehe.. 






MONDAY IS OSEM

'' / ''

Saturday, 22 October 2016

Monday, 17 November 2014

TSUNAMI PB : TERPAKSA KURUS dengan premium beautiful


Before umur 24 tahun 






Berat 75kg



 




After 27 tahun

Berat 59kg


 


 
 




 

terpaksa kurus dengan TSUNAMI PB, masa berat i before tu kan umur muda tapi nampak lebih berumur kan? baik terus terang!!!!!!!tak payah nak jaga hati i!betul kan nampak lebih berumur..huwaaaaa.....
 
 
sentap sekejap mak, macam tak percaya ada juga, tapi
 dalam hati syukur alhamdulillah dipertemukan dengan premium beautiful, siapa sangka sebelum ni dah beribu-ribu habis semata-mata nak kurus tp dengan premium beautiful juga akhirnya i dapat result kurus cegini!!!!!!!!!!!........................................
 




nak melompat jee!!!!!
 
 
 
  
 
puas!!!!
 
 
 
 
 
 
berbaloi-baloi!!!!!!!!!
 
 
 
 
 
 
nak bagitahu 1 dunia "AKU DAPAT KURUS"






haaaaaa....ko sampai macam tu sekali....kikikikikiki...yelahhhh selama berbadan gempal ni kan..ececece...ayat cover sikit...semua baju tak ngam!baju dah cantik dah, bila sarung kat badan dah macam orang beranak 5...over tak? serius tak cantik bile badan gempal ni kan...tambah..tambah lagi lemak nampak tersembur...opppppp...cakap pasal lemak tersembur ni...next n3 i cerita pasal lemak tersembur........



Mcm2 produk dah cuba, habis ribu riban berat degil tak nak turun2!!! Last sekali pakai pb baru laa berat turun..turun..turun...n maintain smpai skrg.masa mule2 pakai free fitting jee...terus nampak kesan cepat gilerrr lemak berlipat2 tak nmapak dh.tu terus pakai smapai ke hari ni tu...tak nak try2 dulu dah terbukti berkesan!!!!!




nak free fitting, nak free consultant jgn malu sms/call/wp :0162158101


Fb :cik inn
Ig :cik_1nn




TSUNAMI PB HARI MINGGU

Best...best...ape yang best tu...best sebab dpt kongsi kebaikan pb dgn semua org.pagi2 celik mata rezeki masuk.rezeki tak kan datang bergolek kalau kita tak usahakannya..tol tak?

Actly i bersiap2 ke shah alam nak fittingkan nurse comel...orang terengganu kate comel lotey...nurse pom dah berebut2 nak pakai pb, bukan apa diornag ni kan pakai uniform...kalau lemak tersembur sikit jee terus nampak.dat y nurse ni terus ctc i nak pakai pb.nak sorok2 lemak2 tersembur supaya tak nampak!!!!!shape pom ofkos laaa nampak...shape nampak tak pe..jangan lemak yg nampak..tu tak sedap mata memandang kan...

Musim Tsunamai PB neh tak kira masa ada je order pb masuk.ada yg nak kurus, ada yg nak pakai masa kahwin, dalam pantang pom ade u olss...

Nak cantik kurus minta pb tegar yg uruskan..supaya result pom memuaskan..nanti pb tegar akan bagi tips..tips..cam mana nak kurus dlm masa smggu..haaa gitu..pbtips katekan....




Jom fitting pb...vrommmm.......











Nak free fitting, nak free consultant jgn malu sms wsup i 0162158101

Fb :cik inn
Ig :cik_1nn

sms/call/wp :0162158101

Friday, 17 January 2014

bisnes online

salam jumaat:)

wahhh bestkan cuti hari jumaat, I mmg tak ley nak cite betapa nikmatnya cuti hari jumaat. duk rumah bisnes online jee..tak payah nak buka2 kedai. actly tak mampu nak buka2 kedai yelaa kan byk jg laa modal if da 20k, tak cukup laa ye dak??

bercakap pasal bisnes online ni kan.. sape suka angkat tangan?????bagi I kan bagus buat bisnes online ni terutama org yg busy mngalahkan menteri, I laa orgnya hahahaha. I mmg busy tapi I mmg minat berniaga, so I pilih utk bisnes online jelaaa...selain dr tu utk ibu2 yg minat berniaga n nak tgok anak membesar depan mata mmg bagus buat bisnes online coz dlm rumah pun kita boleh berniaga kan. tak perlu nk kluo2 rumah...ni pndangan I laaa...terpulang pada individu.

I sendiri tak kawen lagi tak de anak pun rasa happy bile duk rumah mcm ni kan. time tido pun cust boleh masuk tengok nak membeli.org kate kedai kita buka 24 jam laaa...tak penah tutup..lalalalala...kalau bisnes online pun dapat rmxxxxx why not kita buat je kan..for me I buat jee sebab tak susah pun, mcm I sendiri ada mentor tolong ajarkan, so mnde jd senang just follow apa yg mentor ajar.eh...eh...knp I buat sorang???? jwbnya I mmg tak boleh nak buat sorang2 wlaupun just bisnes online..tak boleh!sb I bkn laaa ade backgrnd bisnes..mmg tak apa2 zeroooooooo.....bab berniaga ni haaaa...


 
 
 

tapi ingat Tak kira meniaga online ke offline. mestilah kena ada produk. hehe. takkan la nak meniaga, tapi takde produk kan...lain macam plk bunyinye tu. 

Nampak tak? senang je kan nak buat bisnes online. tapi yang paling penting, kena berani! if tak berani kne berani jugak!hahahaha..dalam islam pun 9/10 rezeki dr perniagaaan.

okies..bai...bai....