Tuesday, 27 September 2011

Cik Inn, PB tu ape erk?





Premium Beautiful adalah korset kesihatan yang terhasil daripada teknologi Nano dan Far Infrared Rays (FIR). FIR dalam korset ini disuntik ke dalam benang dan disulam tenun menjadi 32 lapisan kain. Ia nipis w/pun dikatakan 32 lapisan kain kerana ia menggunakan teknologi mampatan/nano. Disebabkan itu, FIR bagi Premium Beautiful adalah tahan selama-lamanya. FIR adalah cahaya merah yang terhasil daripada gelombang Elektromagnet daripada cahaya matahari. Cahaya INFRARED menghasilkan 0.75-1000 mikron. Ia terbahagi kepada 3 iaitu jarak dekat, jarak sederhana dan jarak jauh. Cahaya jarak jauh adalah spektrum cahaya yang memberi manfaat kepada tubuh badan manusia. Premium Beautiful direka khas dengan 70% adalah untuk kesihatan manakala 30% lagi adalah untuk pembentukan badan. Jadi, bila tubuh sihat dan cantik maka 100% adalah keyakinan diri.


Antara Keistimewaannya adalah :

1)Membantu meningkatkan kadar metabolisme

2) Membantu mengurangkan lemak, bahan kimia dan toksin

3) Membantu mengeluarkan peluh asid dalam tubuh badan


4) Memperbetulkan aliran darah dalam tubuh

5) Tidur lebih selesa dan nyenyak

6) Mencegah dan menghilangkan jangkitan kulat/fungus

7) Mengekalkan kepanasan suhu badan

8) Menghalang pembiakan sel kanser dalam badan

9) Membetulkan sistem urat saraf dalam badan secara automatik

10)Mengekalkan kesegaran badan

11) Memperbetulkan dan memulih sistem pernafasan

Premium Beautiful ada 3 keping : Long Bra, Waist Nipper (bengkung), Long Girdle


LONG BRA

LONG GIRDLE

WAIST NIPPER

Antara kesan dari Premium Beautiful :

1) Lelemak yang ditarik dan dibawa ke hadapan tidak akan mengalir semula ke belakang dan ini menjadikan 'spare tyre' yang ada hilang.

2) Cup berbentuk piramid supaya puting payudara dalam kedudukan yang betul dan mengembalikan pigmen puting segar dan cerah.

3) Di dalam Cup ada serbuk chitosan di mana ia dapat mengelakkan kanser payudara, kerana setiap orang ada sel kanser, cuma aktif dan tidak aktif sahaja. Chitosan membantu sel kanser menjadi kurang aktif.

4) Menguatkan rahim, mengemas bahagian perut serta yang paling best boleh memudarkan/menghilangkan rekahan pada kulit selepas bersalin (strec-mark). Perut menjadi lebih kempis dan anggun. Memecahkan lelemak pada bahagian atas perut.

5) Ia tidak menekan organ dalaman kerana ia direka khas dengan seluarnya mempunyai ruang utk rahim wanita.

6)Lubang angin yang berada di bawah Long Girdle berfungsi sebagai mengawal keputihan, mengawal pengaliran udara utk mengelakkan vagina dari berbau dan dijangkiti fungus/kulat (gatal-gatal).

7) Waist Nipper boleh digunakan untuk merawat sakit kuning untuk baby. Jadi, tidak perlu menjemur baby di bawah cahaya matahari kerana ia mempunyai FIR ibaratnya cahaya matahari jarak jauh dari pukul 8-10 pagi. Balut sahaja tubuh baby dgn Waist Nipper dan anda akan lihat kesannya.

8) Membentuk pinggul supaya kelihatan lebih kemas dan menarik serta push up. Seseorang yang tidak mempunyai bentuk badan yang ketara, apabila memakai korset ini akan lbh kelihatan bentuk badan yang menarik.

9) Berita baik bagi tubuh yang agak besar, setelah memakai Premium Beautiful, jgn terkejut kerana kesannya serta-merta menampakkan bentuk badan yang begitu menawan. Perut kelihatan lebih kemas dan pinggang kelihatan lebih ramping dari yang sebelumnya.

YANG PALING MENARIK, PAKAIAN LAMA YANG TIDAK MUAT AKAN MUAT KEMBALI SECARA SERTA-MERTA!

Pengiktirafan :
Permintaan sangat tinggi di pasaran w/pun Premium Beautiful telah pun berada di pasaran lebih dari 10 tahun.





Mendapat pengiktirafan Persatuan Pakar Tulang Belakang Antarabangsa daripada US, Canada & Quebec. Ini kerana Waist Nipper (bengkung) mempunyai 7 tetulang lembut yang apabila ianya dipakai boleh memperbetulkan semula kedudukan tulang belakang kita. Ia boleh merawat sakit pinggang dan juga sakit belakang. Kita akan duduk dalam keadaan postur badan yang betul kerana tetulang tersebut dapat menyokong dan mengelakkan kita daripada masalah bongkok.


Premium Beautiful juga menggunakan material yang berkualiti iaitu menggunakan Fabrik Akwatek dan Akwadyne iaitu kain sebatian air. Apabila dipakai kita tidak akan merasa panas dan melekit tetapi sebaliknya kita akan rasa selesa kerana kadar penyerapan peluh yang sgt tinggi. Fabrik tersebut apabila dipakai di dalam cuaca yang panas, tidak akan berasa panas, waktu sejuk pula, kita tidak akan berasa sejuk kerana ia boleh menstabilkan suhu badan kita..disyorkan jika anda ke luar negara pada musim sejuk, eloklah dipakai bersama Premium Beautiful.


Jahitan pada Premium Beautiful dipanggil Jahitan Stereoskopik daripada Amerika Syarikat. Dijahit dengan mengambil kira struktur susuk tubuh badan wanita secara terperinci. Sebab itulah ianya selesa dipakai.


PERINGATAN! :


Dilarang sama sekali basuh di mesin basuh, hanya cucian tangan sahaja. Iron, dry clean, memerah/ memintal kuat, menjemurnya 'direct sunlight' adalah dilarang. Ianya untuk menjaga kualiti sinaran fir dan tekstur kain supaya tahan lebih lama.


Antara penyakit yang boleh dirawat ialah :


1) Senggugut


2) Sakit Tulang Belakang


3) Sakit Lutut


4) Buasir


5) Penyakit Rahim (Fibroid)


6) Batu Karang


7) Migrain


8) Gastrik


9) Ketumbuhan di Payudara


dan banyak lagi...

adoiii makan2!!!!!!!

ni cik inn nk citer skitla kn dh dekat2 nk hbs bln rayer ni byk plk jamuan rayerr..so ape lg kjenyerr mlntak la kn...dis week pnuh ng jmputan huhuhu..p cik inn tak rsau dgn adenyerr premium beautiful cik blh mkn ape sje yg cik inn nk mkn..kikikiki....

ha!!!!mst korang tertyer2 cik inn dr mule2 lg asyik dok citer psl premium beautiful je...ape tu cik inn???ceciter.....tunggu!!!!!!!!!




ape PB tu cik inn????

DECO2 WSM MERDEKA RAYA

huhuhuhu...pnt sgt2..deco wsm merdeka raya..pnt mdengar celoteh bos yg sgt cerewet..hehehe...biaselah cik inn kn x brape nk kreatif tu yg kne maroh tu...huhuhu..p akhirnye siap jgak..tgoklah hsil tangan cik inn n the geng...tadaaaa.....




tadaaa...ni lah hasilnyerrr....blh la kn..kn..kn...

Monday, 26 September 2011

WSM RAYA

fuyooo...kenyang!!!!!jamuan raya utk stf WSM..meriah!!!!!dgn bju wrne warni,kwn2 yg sporting hbis..kuih muih mknan..haaa yg paling best kambing bakar tuuu...mabeelessss!!!.....




                                                     sedang mnikmati kambing bakar!!!!





                                                    kwn2 di ofis...love u allls...

cak!!!yg brtudung kuning





open house



Semlm cik inn pegi open house umh bos kt puncak alam..jauh glerr pnt drive..huhuhuhu..pnt2 pn patt ag snap pic huhuhu..ha..tu gmbar terbaru cik inn hehehe..

Korang nk tau x, hehehe malu plk nk ckp..sbnrnyerr kn gmbor tu cik inn upload dlm fb,pastu mak cik inn tegor kulit muke cik inn npk hlus n brseri2..dtye plk ape rahsianyerrr...mesti PB hehehe..ape tu PB????? NtCik Inn citerr k....



Published with Blogger-droid v1.7.4

hello there

Today is my first time journaling..creating my personal blog isn't my dream actually coz i am not really into writing but now what am i doing???? ehehe..people can change isn't it?
Nothing much to tell for a start..enjoy my next writing after this..daa