Tuesday, 13 March 2012

premium beautiful tipu



betol ke!!!!!!!!!!!!!!!! PREMIUM BEAUTIFUL ni tipu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bgus sgt ke corset premium beautiful ni????berbaloi ke idak beli premium beautiful ni????ishhh...ishhh....musykil kan..kan..kan...
nak dijdkan cite ade dr sorang kwn ni pmkai premium beautiful jg la kan...mgadu "ishhh aku beli mahal2 tp tak mjadi pom" bio betol kan..cik inn yg xtau n xpnh dgr pom sal premium beautiful alhamdulillah pkai mmg npk kesan..cmne lak kwn cik inn ckp xmjadi...siap ckp premium beautiful tipu......gali2 pnye gali sebab musabab npe kwn pakai xmjadi..uper2nyer...PAKAI TAK KONSISTEN DEK NON!!!!!!!!TAK DISIPLIN!!!!!!!!!KDG2 PAKAI KDG2 TAK!!!!!!!!!!!!RAJIN PAKAI MALAS TAK PAKAI!!!!!!!!!!suke hati je kan.....ptt pon x mjadi...............cik inn pakai jadi jew...testimonial ramai kot yg mnjadi.......korang dh beli mahal2 rajin2 la pakai........syg kot bg almari pakai..ahaaakkkkk!!!!!!kan almari slim tuan pnye bdn jd almari plk huwahuwahuwa!!!!!!!!!!!
-
-
-
-
-
-

seyes mmg mnjadi klu pakai betol2 pakai...best kot pakai premium beautiful dh sthun lebih cik inn pakai...xde istilah PREMIUM BEAUTIFUL TIPU!!!!!!..xpkai sari xlgkap idup..rse dh cam mak nenek tau x...mbongkok jew...ecececececece..........klu x caye jom tgok gambar cik inn before n after, gambar after diambil pada FEBUARY 2012.............




now!!!!!!!! Yehuuuuu...i like my new shape... :) dh ley pkai dress n baju2 pelbgai fesyen ko...:D KAGUM KAN??THIS IS THE MAGIC OF PREMIUM BEAUTIFUL KORSET...pic taken on FEB 2012..LA~la~la~


haaaa....skrg de promosi k dpt premium beautiful dgn separuh arge...mak oiii....sparuh arge tu....murah kot........


Kesimpulannya, cube dulu baru tau...jgn stkat dgr pe org ckp, x cube x tau..itu yg penting!!!


meh...meh...call/sms cik inn 0162158101



Monday, 12 March 2012

SM/SSM AWARD 2012


wooo...wooo....best sgt2 pg SM/SSM award ni...w/p bru bksmptan nak taip n3 psl ni kan, tp xpelah skurang2nye dpt gak share ng u allss...betape hepynye cik inn pg event ni k...
Bestnya business ni sebab 3 kali stahun sure da grand event yang macam ni..seronok sgt bcos time ni la kita boleh nak melaram bagai, boleh shopping dress, make up dengan make up artist n paling syok dpt knl rmai org lg2 biz partner yg dtg dr pel negeri. Sangat teruja sbb dlm dewan tu meriah dengan dress yang cantik-cantik color hitam/merah...cantik sgt2..for dis event cik inn prepare last minutes, sehari seblum event baru prepare huhu so, hasilnya tak de la meriah sangat hehe...biase2 aje..tp puas hati la...tahniah pada beautiful partners for the award .. Pada yg tak dpt hadir, kite jumpe next event ye ^_^


jom layan2 gambar2 kiteorg......


My beautiful leaders that always guide & support me

wth Kak Salha
Hanis Haizi & kak Nisa

My beautiful leaders Kak Nur

angkat kaki

wth Hanis Haizi
  
muahhhh

xtau nk tgok mne byk sgt camera
  
kak Intan (tdung hijau) dtg jg bg spport w/p dlm pntang.



biz partner

top leader-Kak Ana n biz partner dayah

usahawan muda...wahhh g2!!!!!




**HEALTH..BEAUTY..WEALTH..with PREMIUM BEAUTIFUL**

Cik inn
Sms/call 0162158101
Inn_ilshandra@yahoo.com