Saturday, 17 November 2012

GARAM BULUH




 
 
Garam Buluh Hai-O telah menjalani proses pembakaran sebanyak 9 kali untuk mendapatkan garam yang bermutu & kaya dengan mineral semulajadi.

KEKURANGAN MINERAL PUNCA SEGALA PENYAKIT
*Kenyataan Oleh Prof. Dr. Linus Pauling (2 Kali Pemenang Nobel Award)


GARAM BULUH Hai-O SATU-SATUNYA MAKANAN KESIHATAN YANG MERUPAKAN MAKANAN HARIAN YANG BOLEH DICAMPURKAN PADA MINUMAN, MASAKAN DAN BOLEH DITABURKAN PADA BUAH-BUAHAN UNTUK MENAMBAH KELAZATAN.




GARAM BULUH mempunyai 1001 rahsia membantu mencegah, merawat pelbagai jenis penyakit.

Kini telah ada Garam Buluh Hai-O yang mana telah terbukti dapat membuang toksin & Asid dalam badan. Garam Buluh Hai-O tidak sama dengan garam biasa kerana ia diproses dengan cara tradisional untuk mendapatkan Mineral yang banyak manakala garam biasa mempunyai kadar bahan kimia yang tinggi terutamanya Klorin, yang digunakan dalam proses memutihkan garam
 
 
 
nak tanya lebih info:sms/call 0162158101
 
 
 
 

bersama biz partner

 
 
haaaaa.......!!!!!!!!!!!!tengok2 tu kak nur kusyuk tol bg pnerangan n mimi lak btalu2 tye soalan..ni mse kiteorg balik dr kelas GLAM, terase haus plk kan bhenti kejap kt kedai mamak kat TTDI tu../bukan stakat minum je!ha..siap order roti tisu tu..tu..mee ape entah..bukan pe bende2 camni la buatkan kite gemuk ye dakk???p bende2 camni jglah buat kite selear even kul 2 pagi pun mlntak tak hengat nak balik hahahha...tapi bukan bual2 kosong byk ilmu yg dpt...ape soalan nak tye..tye lah sbb leader depan mate kan...leader tak kan biarkan kite sorang2..walau ape jua pun leader akan bantu..cik inn syukur sgt dpt buat biz ni senang,buat dlm group,ape mslah boleh rujuk leader...haa..korang nak tahu cmne rasa bestnye buat biz premium beautiful ni leh sms/call cik inn 0162158101.....ish!!!!nak tido tadaaa,,,,


Wednesday, 14 November 2012

suprise birthday celebration for CDM SALHA ZAIN


Last friday nite kat class GLAMM buat pertama kalinya kitorang CELEBRATE BIRTHDAY CDM SALHA ZAIN...meriah mak oii....after celebration untuk award 100G, DDM and CDM..tahniah kpd mereka semua:)
yallah ramai betul mlm tu!!!!!full smpai ke depan..yg mne lambat tu alamak lah kan duk kt lantai..tp selesa lah kan...pastu kiteorang brgambar tak hengat...hihhihii



siap2 nak pegi kelas..muka xcited nk g kelas:)
 

 
 
cake..so sweettt:)

tak terkata..:)

WE love U
 
 
 
 


 
wth CDM Hanis Haizi dah cam bgambar ng artis!!!!


fun with all the party poppers, balloons, a Chanel birthday cake, wahhhh!!!!!!meriah u alls..... Anyway,enjoy the pictures...tak ckup gmbar ni nt smbung nxt n3 lak yerr...




celebration part2


jom layan lagi.....klu guna kodak kan dah bpe roll habis kan...enjoy!!!!!!!!


(@...@)
 

 suprise........hepy besday kak Salha Zain
mereka stiasa tresenyum
 

cik inn wth ballon pinknye..

kak nur terima award..tahniah kak nur:)

Chanel birthday cake
 


 

kak nur aka my leader yg xpnah jemu kongsi ilmu..syg kamu:)



jom join our group!!!!leader yg sentiasa mbantu:)so happy..:)
sms/call 0162158101.......
 
 
 
 
 
 
 



JELLY BUNNY


JELLY BUNNY.... No no no... Bukan makanan hokey tapi kasut.... 1st time tengok terus jatuh cinta.... Memang cantik, murah dan paling penting sangat selesa..........
JELLY BUNNY ni berasal dari Thailand dan masih baru lagi di Malaysia.... Kasut ni diperbuat daripada high quality PVC yang lembut dan sangat selesa dipakai... Selain daripada warna nya yang sangat menarik dan colorful kasut ni juga ada bau yang sangat sweet... Rasa cam nak makan je...NYUM...NYUM...

JELLY BUNNY ni kat KLCC..aritu pegilah jg kan gara2 2 si gadis yg nak pegi sgt2 kan..cik inn ikut jg lah mmg sweet la kasut2 kat cni...beli sepasang pun ley dapat paper bag ciut sgt!!!!!!!!!....



















happy deepavali

salam u allss....




 
 
HAPPY DEEPAVALI.....kepada yang myambut...nak lah marukku sikit!!!!!!!!!




Sunday, 4 November 2012

testimonial Liza Muah


Rata2 pengguna PREMIUM BEAUTIFUL  sangat BERPUAS HATI setelah memakai PREMIUM BEAUTIFUL...Bukan sahaja dapat shape....badan da tidak bongkok...bahkan KESIHATAN bertambah baik....Yerla...kadang2..wanita kurus ini mengalami masalah kitaran haid yang tidak teratur....
 

liza Muah dgn bodynye yg mantapp!!!!!!cong dear ^_^




psstt..dari 78 cm da naik ke 87 cm..so sape ckp owg kurus cm Liza xley dpatkan body y mantap kan..hanye ngan premium beautiful semuenye ley berubah :p

 
Liza"yes..body ai da terbentuk hokey..!hik2x best2x..pkai premium beautiful nk msok 2 bln da..mcm2 da berubah ^^ suke sgt2x..wpon kurus tp liza pkai gak premium beautiful nih sbb pe..sbb korset premium beautiful ni bkn tuk kurus jek hokey..y tubuh xde shape ley ade shape lpas pkai premium beautiful"




Tidak seperti wanita2 lain diluar sana yang mengalami masalah BERAT BADAN...Runsing memikirkan apakah FORMULA plg berkesan untuk MENURUNKAN BERAT BADAN dan y plg penting ialah untuk MENGEKALKAN BERAT BADAN YANG IDEAL...
 
 
 
 
korang nak tahu lebih lg sal premium beautiful ni..
 
 
sms/call
cik inn 0162158101