Saturday, 9 February 2013

HAPPY chinese new year


 
 
HAPPY chinese new year!!!!!!rasa cam kita plk nak raya kan..hikhikhik..semangat nak balik nih!u allss cuti2 ni kemana?jom p Terengganu ekekeke..sempat lagi pomot..ee..mesti meriah kan dgn tanglung cina, limau yg paling best ang pow..perrhhhh............oklah cik inn dh nak btolak ni nanti kita jumpa nxt n3:)








Monday, 4 February 2013

Premium beautiful PBlicious team


assalamualaikum...
 
cik inn nak kongsi skit ni..cik inn bersyukur sangat2 berada dlm group PBlicious ni..yallah mmg leaders xjemu2 membantu kita..cam cik inn ni suka sangat bertanya..so xkira lah waktu bila pon cik inn msg, wsup, inbox fb ke..leaders mesti reply...

haa..mcm gambar kat bawah ni time kami photoshoot sama2..fun sangat2 ni salah satu aktiviti group kami. yelah kan bila dah pakai PREMIUM BEAUTIFUL nak pakai baju apa pun tak kisah.pilih je..ada org sponsor plak tuh!body dah meletup gitu...so heppy;)









berminat nak sertai kami call/sms cik inn 0162158101
 
 
 
 

BB PLUS COLLAGEN 1






BB PLUS contains COLLAGEN peptides with co-factor and enriched with grape seed and fruit extract.. BB PLUS helps to REPAIR-REBUILD-RENEW our skin from inside. As early as mid 20′s penghasilan COLLAGEN dalam badan mula berkurangan kesannya dapat dilihat 10tahun kemudian ie; kulit hilang kelembapan, kulit berkedut dan sakit sendi.


image









BB PLUS contains COLLAGEN daripada ikan dalam dos yang paling optimum serta digabungkan dengan Co-factor dan extract biji anggur bagi untuk mendapat kesan yang paling maximum.
Dengan mengamalkan BB PLUS secara consistent atleast for 2@3 months these will be the results of our skin:

1. kulit semakin cerah dan berseri
2. kulit lebih tegang
3. kulit lebih halus dan gebu
4. kulit lebih lembab
5. kulit lebih smooth and fine line reduces
6. healing and repair process increases
Selain effects to our skin, BB PLUS can also helps to reduce inflammation caused by osteoarthritis and rheumatism.






Apa kelebihan BB PLUS :1. extract biji anggur yang mempunyai effects anti alahan dan anti  radang.2. selamat daripada risiko pencemaran merkuri dan radiation kerana diimport daripada Perancis.
3.jus blackcurrant yang mengandungi anthocyanin untuk melindungi kulit muka dan badan daripada UV light dan free radicals.4.rasa yang enak ( blackcurrant dan roselle )5. Co-factor tambahan ( vitamin C dan roselle ) yang menguatkan rantaian COLLAGEN, melindungi COLLAGEN di dalam dermis kulit dan menggalakkan proses synthesis.
6. serat epal dan inulin menggalakkan pencerahan kulit melalui detoxification process.7. tanpa gula dan kolesterol. Sesuai untuk pesakit DIABETES dan jantung..


haaa...nanti cik inn cite lak testimonial yg ambik bb plus collogen ni k..so apa2 nak tanya nak dptkan collogen ni boleh lah contact sms wsup cik inn:0162158101.










Saturday, 2 February 2013

majlis ulang tahun haio ke 20

majlis ulang tahun haio ke 20 ni diadakan di stadium melawati shah alam...company kukuh dan seteguh burung camar, merentasi laut!company kukuh dan seteguh burung camar, merentasi laut!
yallah..penuh stadium shah alam, tema utk haio merah hitam so sweet.meh..meh...layan pic kt bawah ni.......







 posing lagi...
 



 
 
 CDM Salha Zain



tataaa....
 

 my leader so gojesss
 
 
 
 
 
 
 
 busy melayan customer
 
 ayu gitu..
 
 CDM Salha Zain n suami
 
 weeyuu ramai kan..
 
 lambai....haio..
 
GLAM
















PBlicious team


 
go..go..go....PBlicious team



Apa yang saya belajar daripada bisnes PREMIUM BEAUTIFUL ni ialah mendapat income yang GEMOKS

dan bantu rakan2 lain mendapat income yang GEMOKS juga.


yes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!













new life new style



woott..woottt....see??? pic terbaru cik inn..memang tak sangka u allss..kalau dulu mesti nak pakai baju hitam coz nak nampak kurus ahahakk....sekarang dah boleh pakai baju cam2 color, tak payah nak pikir2 kan..brkenan terus sarung...ushhhh........


new life new style
-
-
-
-
-
premium beautiful
-
-
-
-
-




 
 
 
 
 
kalau interested nak tahu lebih lanjut atau nak purchase PB either cash/installment/credit card, boleh lah hubungi saya:

Call/sms 0162158101

cik inn
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

cik inn wth my mentor Salha Zain

assalamualaikum.........

dis my mentor..my leaders CDM Salha Zain..beliau ni bkn sahaja bjaya dlm biz ni malah dah cam artis..semua org nk snap gambar ng kak Salha Zain ni..umur muda lagi tp dia punya income fuhhh mgalahkan GM..bila duk depan ng dia kan..dia punya aura biz tu terasa kat cik inn tau...untung sgt2 berada dibawah team kak Salha Zain ni...haaa...kami adalah pmakai setia premium beautiful okies...



dalam bisnes PREMIUM BEAUTIFUL ni ,

saya ada SYARIKAT YANG KUKUH, PRODUK YANG BAGUS, PEMIMPIN YANG BERTANGGUNGJAWAB,

STRATEGI PERNIAGAAN YANG MENGUNTUNGKAN dan selebihnya,

diri kita sendiri kena bulat hati dengan sume perkara tersebut.



Memang saya berasa sangat bersyukur kerana dipertemukan dengan bisnes ni sekali lagi(hmm...)

 



kalau interested nak tahu lebih lanjut atau nak purchase PB either cash/installment/credit card, boleh lah hubungi saya:

Call/sms 0162158101