Friday, 12 July 2013

testimoni bb plus collagen



sunyi jew ofis ni kan lagi-lagi hari ni hari jumaat yang lelaki pergi solat jumaat yg perempuan ada yg ke surau ade yg duk soping2 bagai hihihi..xpelaaa buat hal masing2...
 
hari ini cik inn nak share pasal testimoni bb plus collagen..jom tengok kat bawah
-
-
-
-



bb plus collagen


testimoni 1 affa zura actly kak Jura ni tak ada masalah kulit muka kalau tengok luaran kan. tapi cik pernah laa tanya. Rupa-rupanya dia cakap kulit muka dia kering n ada jeragat dlm masa ada strechmark kesan masa pregnant dulu. sekali tengok kak Jura ni macam anak dara but kak Jura anak dah 2. so dia amalkan minum bb plus collagen setiap malam sebelum tidur dalam masa 6 hari melompat2 dia dah nampak kesan yg best kulit dia nampak pinkiss gitu. bb plus ni mmg sangat bagus kpd siapa yg amalkannya sebab untung sangat dalam sachet tu ada 15g.pastu semua dapat, orang kata just minum bb plus collagen semua dapat.
 
 
jom kita tengok kulit muka kak Jura ni sebelum dan selepas minum bb plus collagen
 
 
Porcelain gitu cik kak kita ni! B4 minum bb plus kulit agak2 pucat.minum 6 hari terus dpt kulit yg sihat pinkisss.selain tu bb plus ni dpt mghitamkan rambut& mguatkan tulang lutut.so mak2 kita pn bagus minum bb plus ni.hanya ambik 1 paket sehari je;)

kan...kan...berkilat muka haaa...



nak try dulu satu sachet boleh sms/call/wsup cik inn







 
 
 
 
 
 
 
 
 

cara-cara nak minum bb plus collagen

 
assalamualaikum....

selamat berpuasa kpd semua umat islam. macam mana hari ini ok ke ok ke ok ke...mestilaa ok kan..hari ini hari ke3 dah kita berpuasa.syukur masih lagi diberi kesempatan untuk terus melakukan ibadat puasa.
 
bercakap pasal puasa ni kan mesti teringat nak raya, kalau nak raya mesti persediaan dari atas kepala sampilah ke bawah part yg paling penting muka kan, mesti nak glowing gitu...orang kata nak berseri-seri di hari raya.
 
actly bb plus collagen ni sangat membantu u ols nak glowing dihari raya. sempat sangat2. normal 2 minggu kita akan nampak keberkesanan bb plus collagen kt muka. tapi cik inn n rakan-rakan cik inn sendiri yg amalkan bb plus collagen 5 hari dah nampak dah serius mmg tak sangka dan cepat gilerrrr:)
 
cik inn just minum bb plus collagen malam sebelum tidur 1 paket. cukup lah dah nampak kesan ni haa kat muka. kalau nak ikutkan cik inn penah cerita pasal kulit muka cik inn macam mana kan...kusam, kering, gelap, jerawat pasir, bintik2 hitam...dengan masalah2 ni kalau nak buat rawatan mahu puluh-puluh ribu habis ni..tapi buat apa nak bazirkan duit. benda yg murah dan berkesan ada cuma kita rajin amalkan je confirm dapat kulit gebu gitu..walllahhh



jom cik inn tunjuk cara-cara nak minum bb pluc collagen macam mana:




bb plus collagen

1 sachet bb plus collagen  +  150 ml air sejuk @ air putih
= boleh laa diminum mabelessss:)
 
opppsssssss! jangan gunakan air panas..no..no..no...






so u ols nak cuba boleh sms/wsup cik inn 0612158101








Friday, 5 July 2013

Top Leaders Circle




TLC
 
-
-
-
-
 
 
-
-
-
 
Top Leaders Circle
 
alhamdulillah..syukur dijodohkan dengan bisnes ni lagi berada dibawah naungan TLC group iaitu Top Leaders Circle group...bisnes yang mengubah kehidupan 360'...ramai yg terbukti berjaya dengan merelakan diri untuk buat bisnes ni..
 
Dan pada tahun ini TLC sekali lagi berjaya mendapat 2 pengiktirafan iaitu TLC telah dinobatkan gelaran “Ikon Sohonita Malaysia” oleh Dato’ Seri Shahrizat Abdul Jalil, Pengerusi Pembangunan Wanita dan Keluarga kerana kejayaan usahawa TLC menjadi inspirasi kepada semua rakyat Malaysia dan membantu usahawan-usahawan berniaga secara online..TLC juga telah dijemput untuk menjadi ahli panel pada forum-forum keusahawanan untuk para wanita dari seluruh negara anjuran Sohonita Malaysia..
Selain itu, TLC juga telah terpilih dan diberi penghormatan oleh syarikat sebagai salah satu kumpulan terbaik di Malaysia
 
 
 
berminat dengan TLC group sms/wsup/call
cik inn 0162158101
 
 
 
 
 
 
 

testimonial bb plus collagen



bb plus collagen
 
 
 
yeahhh!!!!!!!testimonial cik inn sendiri yg minum bb plus collagen :)
 
 
Lebih Havoc dr Goreng Pisang Panas!! Rupa2nya saiz BBplus sgt halus >>>serapan cepat ke sel-sel >>> 5hari dah nampak beza!!
baru minum 5 hari dah nampak perbezaan...serius gambar kat atas ni tak edit langsung.see? nampak kan perbezaannya.kalau dulu mesti nak edit pic sebelum nak upload kan..sekarang tak da edit2 lagi.best tak kalau dapat kulit sihat macam ni..mestilaa best kan..
 
 
 
dulu kulit cik inn :
 
1. kusam
2.kering
3.gelap
4.jerawat pasir
5.bintik-bintik hitam
 
 
lepas minum bb plus collagen :
 
1.tak kusam daaa:)
2.kulit sentiasa lembap
3.kulit makin cerah
4.tak da algi jerawat pasir..tapi kalau nak datang bulan tu normal laa kan 2 3 biji naik kat dahi ni hehehe
5.bintik-bintik hitam dah pudar
 
 
 

selain dari faktor diatas banyak laa kan biasa laa kan pemakanan n cuaca faktor2 camni mmg tak boleh nak elak. jadi kita sendiri harus cari ikhtiar untuk menghindarkan dari faktor diatas berlaku. salah satunya dengan mengamalkan bb plus collagen.kesan bb plus collagen sangat cepat.memang berbaloi sangat-sangat...
 
selain dari untuk kecantikan kan bb plus collagen ni sangat bagus untuk kesihatan juga contoh sakit lutut..ok nanti kita cerita apa bagusnya bb plus collagen dengan sakit lutut..okeis...




u olss nak try bb plus collagen just pm/wsup/call cik inn 0162158101























Wednesday, 3 July 2013

sabun marine

 
 
 
Mempunyai masalah bawah lengan yang hitam........?????

eeeeuuuuu,.......sangat tak selesa kan....
 
 
 
 
 
bahagian bawah lengan a.k.a ketiak yang gelap dah jadi kita tidak berseorangan sebab ramai wanita kat luar sana mengalami masalah yang sama.. Mereka menyangka deodoran adalah punca utama berlakunya masalah ini
 -
 -
 -
 -
 -

 
 
ni laaa orang duk paggil sabun marine aka sabun ketiak huwahuwahuwa....actly bila pakai sabun marine ni mmg dpt cerahkan kulit-kulit yang gelap,bintik-bintik hitam,badan berpeluh, celah2 tut..tut...pun boleh guna..memang berbaloi laaa kan..harga pun mampu dimiliki.yang best bau sabun marine ni mak aiiii sedap gilerr u olssss.....
 
nanti i cite nest n3 k...tadaaa nak kelas dulu..muah..muah....
 
 
 
 
 
 
 
 

my mentor CDM SALHA ZAIN


salam u olss n3 kali ini cik inn share pasal my mentor iaitu CDM SALHA ZAIN...bila jumpa cdm salha zain rasa seperti jumpa dengan artis wahhh curlass gitu u olsss....ye..betul untung sangat berada dalam group Top Leaders scircle dan selalu dapat jumpa dengan cdm salha zain. cdm salha zain memang org cakap seorang yang hebat!setiap perkataan yang keluar dari mulut cdm salha zain sangat bermakna. sebab itu, apa yang keluar dari mulut beliau cik inn akan guna dan amalkan selalu.



my mentor CDM Salha Zain

 
haaa...lagi best setiap perjumpaan mesti tak lepas kak salha  bagi kata semangat!begitu juga setipa kali kelas mesti cdm salha zain dan cdm alfaat join sekali ke kelas.walaupun beliau orang cakap dah senior kan....stil lagi mencari ilmu dikelas. habis kelas sambung plak dengan O group untuk team TLC. memang tak putus-putus kongsi ilmu dengan kami semua TLC group!!!!!!!
 
selama 2 tahun buat bisnes premium beuatiful ni rasa sangat bersyukur ditemukan dengan bisnes ni lagi-lagi berada dalam team Top Leaders Scircle.i love TLC.I LOVE MY MENTOR CDM SALHA ZAIN


cik inn wsup/sms/call 01621518101