Friday, 17 January 2014

bisnes online

salam jumaat:)

wahhh bestkan cuti hari jumaat, I mmg tak ley nak cite betapa nikmatnya cuti hari jumaat. duk rumah bisnes online jee..tak payah nak buka2 kedai. actly tak mampu nak buka2 kedai yelaa kan byk jg laa modal if da 20k, tak cukup laa ye dak??

bercakap pasal bisnes online ni kan.. sape suka angkat tangan?????bagi I kan bagus buat bisnes online ni terutama org yg busy mngalahkan menteri, I laa orgnya hahahaha. I mmg busy tapi I mmg minat berniaga, so I pilih utk bisnes online jelaaa...selain dr tu utk ibu2 yg minat berniaga n nak tgok anak membesar depan mata mmg bagus buat bisnes online coz dlm rumah pun kita boleh berniaga kan. tak perlu nk kluo2 rumah...ni pndangan I laaa...terpulang pada individu.

I sendiri tak kawen lagi tak de anak pun rasa happy bile duk rumah mcm ni kan. time tido pun cust boleh masuk tengok nak membeli.org kate kedai kita buka 24 jam laaa...tak penah tutup..lalalalala...kalau bisnes online pun dapat rmxxxxx why not kita buat je kan..for me I buat jee sebab tak susah pun, mcm I sendiri ada mentor tolong ajarkan, so mnde jd senang just follow apa yg mentor ajar.eh...eh...knp I buat sorang???? jwbnya I mmg tak boleh nak buat sorang2 wlaupun just bisnes online..tak boleh!sb I bkn laaa ade backgrnd bisnes..mmg tak apa2 zeroooooooo.....bab berniaga ni haaaa...


 
 
 

tapi ingat Tak kira meniaga online ke offline. mestilah kena ada produk. hehe. takkan la nak meniaga, tapi takde produk kan...lain macam plk bunyinye tu. 

Nampak tak? senang je kan nak buat bisnes online. tapi yang paling penting, kena berani! if tak berani kne berani jugak!hahahaha..dalam islam pun 9/10 rezeki dr perniagaaan.

okies..bai...bai....











restock bb plus collagen



oik...oik...restock bb plus collagen, restock habis...restock habis. Alhamdulillah bb plus collagen ramai peminatnya. dari yang beli sekotak terus restock bb plus collagen 5 6 kotak terus. katanya senang habis terus sambung, if ttbe stok sedia ada dah habis, mesti terstop minum bb plus tak syok mcm tu kan...better u ols restock lebih dari sekotak, bukan apa utk kebaikan u ols juga..haa..gitu...

macam I dulu kan, setiap kali balik kampong mesti buat balik stok lebih, bukan apa senang if mak cik-mak cik kita nak try kan senang ada stok, sebabnya bb plus ni sesuai untuk semua org. tak kisah laa lelaki ke perempuan ke tua atau muda, yg dah kawen atau anak dara ke..tak kisah...I ulang lagi sekali tak kisah...hehehe..u ols pn boleh try. rasa bb plus ni yallah bestnya, mmg sebiji ribena:)


 
 
don't wori stok cukup!!!sape2 nak order lebih pun boleh, bile-bile masa pun boleh ctc I okies.....
jom kita restock bb plus collagen barang hot!hot!hot!
 
 
cik inn syg u ols:)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thursday, 16 January 2014

cara pengambilan BB Plus collagen


assalamualaikum....

selamat malam warga2 pinkis, aik tetiba pinkis kan bukan apa hahaha nak tergelak majoriti lepas minum bb plus collagen cakap kulit Nampak pink...gitu kan..best tak?ofkos laaa best kan...

ok tak pe..tak pe...nanti kita sambung pasal kulit pink, actly  I share sikit pasal pengambilan bb plus collagen ni, bukan apa if tak betul nanti tak dapat result. sangat tak syok if pengguna-pengguna bb plus tak dapat result.

ok jom I share macam mana cara pengambilan bb plus collagen ni- sambil senyum sampai telinga





1 - Campurkan 1 paket BB Plus ke dalam 150ml air bersuhu bilik.
2 - Elakkan daripada menggunakan air panas.
3 - Kacau dan sedia diminum.

p/s  Pengambilan terbaik adalah sebelum makan ataupun sebelum tidur.


haaa...korang ikut step yg I share tu, senang kan make sure air harus lebih n kurang 150 ml, lebih sikit tu xpelaa kira halal je.but jangan laa plak lebih sampai 1liter no..no..no...ikut cara pengambilan bb plus collagen yang betul insyallah minum dalam 5 sachet dah rasa resultnya...opssss Sesuai untuk pesakit diabetes juga...selamat mencuba:)



 
for detail sms/wa/call cik inn 0162158101