Monday, 17 November 2014

TSUNAMI PB : TERPAKSA KURUS dengan premium beautiful


Before umur 24 tahun 






Berat 75kg



 




After 27 tahun

Berat 59kg


 


 
 




 

terpaksa kurus dengan TSUNAMI PB, masa berat i before tu kan umur muda tapi nampak lebih berumur kan? baik terus terang!!!!!!!tak payah nak jaga hati i!betul kan nampak lebih berumur..huwaaaaa.....
 
 
sentap sekejap mak, macam tak percaya ada juga, tapi
 dalam hati syukur alhamdulillah dipertemukan dengan premium beautiful, siapa sangka sebelum ni dah beribu-ribu habis semata-mata nak kurus tp dengan premium beautiful juga akhirnya i dapat result kurus cegini!!!!!!!!!!!........................................
 




nak melompat jee!!!!!
 
 
 
  
 
puas!!!!
 
 
 
 
 
 
berbaloi-baloi!!!!!!!!!
 
 
 
 
 
 
nak bagitahu 1 dunia "AKU DAPAT KURUS"






haaaaaa....ko sampai macam tu sekali....kikikikikiki...yelahhhh selama berbadan gempal ni kan..ececece...ayat cover sikit...semua baju tak ngam!baju dah cantik dah, bila sarung kat badan dah macam orang beranak 5...over tak? serius tak cantik bile badan gempal ni kan...tambah..tambah lagi lemak nampak tersembur...opppppp...cakap pasal lemak tersembur ni...next n3 i cerita pasal lemak tersembur........



Mcm2 produk dah cuba, habis ribu riban berat degil tak nak turun2!!! Last sekali pakai pb baru laa berat turun..turun..turun...n maintain smpai skrg.masa mule2 pakai free fitting jee...terus nampak kesan cepat gilerrr lemak berlipat2 tak nmapak dh.tu terus pakai smapai ke hari ni tu...tak nak try2 dulu dah terbukti berkesan!!!!!




nak free fitting, nak free consultant jgn malu sms/call/wp :0162158101


Fb :cik inn
Ig :cik_1nn




TSUNAMI PB HARI MINGGU

Best...best...ape yang best tu...best sebab dpt kongsi kebaikan pb dgn semua org.pagi2 celik mata rezeki masuk.rezeki tak kan datang bergolek kalau kita tak usahakannya..tol tak?

Actly i bersiap2 ke shah alam nak fittingkan nurse comel...orang terengganu kate comel lotey...nurse pom dah berebut2 nak pakai pb, bukan apa diornag ni kan pakai uniform...kalau lemak tersembur sikit jee terus nampak.dat y nurse ni terus ctc i nak pakai pb.nak sorok2 lemak2 tersembur supaya tak nampak!!!!!shape pom ofkos laaa nampak...shape nampak tak pe..jangan lemak yg nampak..tu tak sedap mata memandang kan...

Musim Tsunamai PB neh tak kira masa ada je order pb masuk.ada yg nak kurus, ada yg nak pakai masa kahwin, dalam pantang pom ade u olss...

Nak cantik kurus minta pb tegar yg uruskan..supaya result pom memuaskan..nanti pb tegar akan bagi tips..tips..cam mana nak kurus dlm masa smggu..haaa gitu..pbtips katekan....




Jom fitting pb...vrommmm.......











Nak free fitting, nak free consultant jgn malu sms wsup i 0162158101

Fb :cik inn
Ig :cik_1nn

sms/call/wp :0162158101